15 Ιανουαρίου 2013 #1 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 ΖΗΤΩ για αγορα οτι εχετε και δεν θελετε πλεον που να εχει σχεση με τα παραπανω!!! οποιος εχει κατι αξιολογο pm!
ΖΗΤΩ για αγορα οτι εχετε και δεν θελετε πλεον που να εχει σχεση με τα παραπανω!!! οποιος εχει κατι αξιολογο pm!
16 Ιανουαρίου 2013 #2 gdounias Μηνύματα 1.002 Reaction score 19 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) εχω μια AMIGA- COMMODORE παρκαρισμενη στο πατρικο μου δεν θυμαμαι αν ειναι 64-128
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) εχω μια AMIGA- COMMODORE παρκαρισμενη στο πατρικο μου δεν θυμαμαι αν ειναι 64-128
16 Ιανουαρίου 2013 #3 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) στειλτε μου σε πμ καποιο τηλ να μιλησουμε ευχαριστω!
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) στειλτε μου σε πμ καποιο τηλ να μιλησουμε ευχαριστω!
16 Ιανουαρίου 2013 #4 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) επισης αναζητω και AMIGA CD 32 ME οτι παρελκομενα υπαρχουν!
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) επισης αναζητω και AMIGA CD 32 ME οτι παρελκομενα υπαρχουν!
18 Ιανουαρίου 2013 #5 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) η Amiga 500 ηταν οχι 64-28 αλλα ο μικρος commodore ηταν ....οταν μαθεις τιο εχεις ακριβως και εφοσον δουλευει το βλεπουμε ευχαριστω!
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) η Amiga 500 ηταν οχι 64-28 αλλα ο μικρος commodore ηταν ....οταν μαθεις τιο εχεις ακριβως και εφοσον δουλευει το βλεπουμε ευχαριστω!
18 Ιανουαρίου 2013 #6 apotheker Μηνύματα 69 Reaction score 0 Καλησπερα,εχω ενα Commodore C64,δεν θυμαμαι αν εχω και το datasette.
21 Ιανουαρίου 2013 #7 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: Re: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) με ενδιαφερει εξαρτατε την κατασταση του!
Απάντηση: Re: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) με ενδιαφερει εξαρτατε την κατασταση του!
23 Ιανουαρίου 2013 #8 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) καλημερα αντε ρε παιδια κανας παλιος της Commodore!!! ???
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) καλημερα αντε ρε παιδια κανας παλιος της Commodore!!! ???
24 Ιανουαρίου 2013 #9 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) ΚΑΙ ΣΕ Amiga με ενδιαφερει παιδια!
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) ΚΑΙ ΣΕ Amiga με ενδιαφερει παιδια!
28 Ιανουαρίου 2013 #10 L lekopoulosg Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) up!!!
5 Φεβρουαρίου 2013 #11 F fjedka Μηνύματα 11 Reaction score 0 Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) Έχω έναν Commodore 64 σε πολύ καλή κατάσταση. Χωρις περιφερειακά. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα στείλε μαιλ στο [email protected]
Απάντηση: ΖΗΤΗΣΗ παλαιων ΗΟΜΕ MICROS (AMIGA- COMMODORE , AMSTRAD , SPECTRUM) Έχω έναν Commodore 64 σε πολύ καλή κατάσταση. Χωρις περιφερειακά. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα στείλε μαιλ στο [email protected]