ΖΗΤΗΣΗ MISSION 780 SE

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4.195
Ζητούνται τα ηχεία του τίτλου,εφόσων είναι σε αξαιρετική κατάσταση,καμπίνες, μεγάφωνα,κρος.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!

Reaction score
4.195
Για λογαριασμό φίλου που δεν έχει λογαριασμό στο σάιτ και που τον έκαναν ''νοικοκύρη'' πριν μια εβδομάδα.
Τα συγκεκριμένα τα είχε καινούργια με έναν rotel και ένα cd marantz απο το 1993-94 περίπου και του άρεσαν πολύ,αλλά του τα σήκωσαν όλα!
Αλλά γιατί ρωτάτε;

Last edited:

Reaction score
11.773
Λυπάμαι για το φίλο.
Έχω τα ίδια, μου αρέσουν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα αντικαθιστά με κάτι πιο καινούριο, στα ίδια χρήματα.

Reaction score
1.564
Μερικά πράγματα έχουν συναισθηματική αξία. Πέρα από αυτό, τα συγκεκριμένα ηχεία είναι καταπληκτικά. Θυμάμαι όταν τα άκουσα τυχαία πριν αρκετά χρόνια σε ένα μαγαζί (Σόλωνος και Ιπποκράτους δεν θυμάμαι το όνομα του Epic?) δεν πίστευα στα αυτιά μου. Τόσο μικρά ηχεία αλλά ήχος τεράστιος. Θαυμάσια μεσαία και υψηλά, πολύ καλό χαμηλό για τον όγκο του. Αρκεί να τα παρατηρήσει κάποιος για να καταλάβει. Προσεγμένη και στιβαρή μπάφλα πολύ καλά μεγάφωνα (ο μαγνήτης του γούφερ τεράστιος) στιβαρή κατασκευή κλπ. Η αγγλική σχολή στα καλύτερά της.
Μαζί με ένα Marantz 67 se και ένα χειροποίητο ιταλικό ενισχυτή Fase μου έχουν χαρίσει ίσως την καλύτερη (ουσιαστικά) περίοδο ακρόασης. Ακόμα θυμάμαι το "You and your friend" των Dire Straits. Τα λέω αυτά τη στιγμή που έχω αλλάξει αρκετά συστήματα και τώρα ακούω από σύστημα "υπερπολλάπλασιας" τιμής. ('Ισως τώρα να ακούω τα συστήματα και όχι τη μουσική).
Φίλτατε, υπάρχουν ακόμα (τα συγκεκριμένα τα κράτησα για τους παραπάνω λόγους) αν και με ταλαιπωρημένες αναρτήσεις λόγω χρόνου για να μου θυμίζουν εκείνα τα χρόνια.
Όχι δεν τα πουλάω και εκφράζω τη συμπάθεια μου στο φίλο που τα έχασε, γιατί ίσως αισθάνεται κάπως έτσι.
Γιάννης

Reaction score
4.195
Τα συγκεκριμένα,λόγω μη ενεσχόλησης με το αντικείμενο απο πλευράς του, τα είχα αγοράσει εγώ,παρέα με τον Rotel RA 931 και το Marantz cd 42, (είχε ακούσει το δικό μου cd 52 special edition με τον audiolab 8000A) απο τo HI fI Market (στην Κάνιγγος αν δεν κάνω λάθος),με όσα γραμμάτια χρειάζονταν,αρκεί να μην ξεπερνά το καθένα τις 50.000 δρχ ανα μήνα (έλεγε η εντολή που είχα λάβει!)
Αυτός ο άνθρωπος,μέχρι και πριν μια εβδομάδα,απολάμβανε τις μουσικές του και δεν τον ενδιέφερε τίποτα περι hi fi.
Επειδή με ενισχυτή και cd ψιλοβολεύτηκε,έλεγα αν μπορούσα να τα βρώ,να του τα κάνω και δώρο μέρες που είναι,μήπως και του απαλύνω λίγο τον πόνο (που δεν απαλύνεται ,μην γελιόμαστε)

Κύριε Γιάννη (vinylforever), LIKE !

Reaction score
4.195
Λυπάμαι για το φίλο.
Έχω τα ίδια, μου αρέσουν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα αντικαθιστά με κάτι πιο καινούριο, στα ίδια χρήματα.
Του το πρότεινα.
Δεν ξέρει.
Έχει άλλα πολλά να σκέφτεί.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Εκ των πραγματων ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει το συγκεκριμμενο κομματι, λογω παλαιοτητας και σπανιοτητας. Εαν θελεις να κανεις τον ανθρωπο να χαμογελασει μεσα στις σκοτουρες του, παρε εσυ την αποφαση για την αγορα ενος νεου ζευγους ηχειων, το οποιο μπορει να αντικαταστησει και πρακτικα και ψυχολογικα τα Mission...... με Mission: http://www.audioaffair.co.uk/mission-mxs-speakers-pair-cherry-clearance . Το κοστος ειναι πραγματικα πολυ μικρο, υπαρχει και το MX1 σε λιγο υψηλοτερη τιμη.

Το συγκεκριμμενο καταστημα εχει international shipping..

Reaction score
855
Θυμάμαι, πίσω στο 1992, ήμουν στο Αμβούργο για κανένα χρόνο ... επισκεπτόμουν ένα κατάστημα με σούπερ μηχανήματα, αλλά πάντα με μάγευε και το μικρούλι το 780 ... απόλυτη μουσικότητα και ήχος πάνω από την τιμή του ...

Δεν έχει έννοια να βρεθεί σήμερα με τόσα χρόνια στην πλάτη του ... ακολουθείστε την συμβουλή του Παντελή, παραπάνω, ή σε παρόμοιο στυλ ήχου, αναζητείστε ένα μεταχειρισμένο Quad 11 ....

Reaction score
4.195
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές σας!
Καλές γιορτές σε όλους,με υγεία!

Reaction score
4.195
Η υπομονή είναι αρετή.
Η ανταμοιβή τεράστια!
Τελικά βρέθηκαν και ένας άνθρωπος είναι πολύ χαρούμενος με ένα τόσο ασήμαντο, για τους περισσότερους, αγαθό.
Παρακαλώ να κλείσει και ευχαριστώ θερμά το avsite για την φιλοξενία.:)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas