ΖΗΤΗΣΗ: NAD 375 BEE

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Ζητείται ο άνωθεν ολοκληρωμένος ενισχυτής. Παρακαλώ επικοινωνία με ΠΜs.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
855
Για μεταχειρισμένο είναι η αναζήτηση...
εννοείται, απλά παίζω τον φίλο μου τον Γκοτζάκλα, λιγάκι ...

άσε που μεταχειρισμένος δεν έχει φανεί τόσο καιρό στα γνωστά ον λάιν στέκια ....

372 έχω δει κάποιες φορές ,,, να μας πει ο Τάιλερ αν γνωρίζει που είναι οι διαφορές των δύο μοντέλων ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
c372

c375bee

Οπως βλεπετε η γενικη λογικη ειναι η ιδια, μικρες διαφορες στο layout του pcb του C375, με 2 μεγαλυτερους αντι για 4 πυκνωτες στην τροφοδοσια. Θωρακισμενο τροφοδοτικο και γενικα πρεπει να ειναι καλυτερος στο θεμα της τροφοδοσιας κατι που αποτυπωνεται στις τιμες δυναμικης ισχυος για φορτια 2,4Ω:

200W, 365W, 500W IHF Dynamic power into 8, 4 and 2 ohms, respectively (C375BEE)
220W, 340W, 460W IHF Dynamic Power into 8, 4 and 2 ohms, respectively (C372)

Το BEE δηλωνει την φροντιδα σε σημεια του 375 απο τον Bjorn Erik Edvarssen, το συστημα powerdrive με διακριτα ειναι εξελιγμενο, υπαρχει η δυνατοτητα προσθηκης MC/MM Phono Module, και ο ενισχυτης εχει μικρη καταναλωση σε standby mode (>1w)

Περισσοτερα μπορειτε να δειτε στα review του Stereophile κ για τα δυο μηχανηματα.

Απο προσωπικη εμπειρια ακροασης θα ελεγα οτι ο παλιος 372 ειναι λιγο πιο μαλακος οντας πιο κοντα στον παλιο Αγγλικο ηχο της εταιριας, ο 375 ειναι ενα κλικ πιο ανοιχτος και λεπτομερης ψηλα με μια διαθεση ενος κλικ προς την ουδετεροτητα, ενω δινει την εντυπωση οτι εχει λιγο καλυτερο drive. Παραμενει παντα μουσικος ενισχυτης.

Αυτα τα μηχανακια της Nad εκ πρωτης οψεως φαινονται αχρωμα αοσμα αδιαφορα, στην πραξη ομως ειναι μηχανηματα που θα τα βαλεις να διαχειριστουν χωρις διαμαρτυρια σχεδον οποιοδηποτε φορτιο, μηχανηματα που δεν τους "φταινε" ποτε τα συνοδα, και το κουρδισμα τους τετοιο που απλα τα ξεχνας, τα αφηνεις να υπηρετουν το συστημα σου και τα εκτιμας σε βαθος χρονου ακομη περισσοτερο.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Κώστα είναι σπίτι αραχτός και χαρίζει απλόχερα μουσικές... :hi:

Ο NAD είναι για κολλητό και έφαγα το χώσιμο να ψάξω για λογαριασμό του... :)

Reaction score
996
Έτσι πρέπει και μπράβο του. Με προβλημάτισες στην αρχή...
Πάντως αφού χώθηκες κάνε την καλή την πράξη. Οι NAD είναι εξαιρετικά μηχανάκια.
Έζησα ένα χρόνο με τον 326 κι ακόμα μου λείπει κάτι, παρ'όλο που ανέβηκα κατηγορία.

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Εχω ακούσει ότι είναι πλήρως αναξιόπιστο το συγκεκριμένο site και ριψοκίνδυνο να ψωνιζεις μέσω αυτού. Εσύ τι λες?
Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα αξιοπιστίας ή επικινδυνότητας για το συγκεκριμένο σάιτ γιατί απλά συλλέγει τα second hand που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ π.χ audiomarkt,eBay,και σε παραπέμπει εκεί.
Γενικά δεν ψωνίζω απο Ίντερνετ αλλα το συγκεκριμένο σάιτ μπορεί να σε κατατοπίσει για την μέση τιμή μιας συσκευής .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis