20 Ιανουαρίου 2014 #21 vixos Μηνύματα 516 Reaction score 447 Γιάννη δεν πήρες τα ncore του Δημήτρη; Δεν σου φτάνουν;
20 Ιανουαρίου 2014 #23 loudobic AVSite Member Μηνύματα 952 Reaction score 298 Βρε Musiclo μου καβατζωσες τα ncore και με γράφεις κιόλας... Παιδιά του στέλνω pm και δεν μου απαντάει... είχα μυριστεί ότι τα τσίμπησε και φοβάται μήπως του τα πάρω... Δεν ξέρω μήπως επειδή την τελευταία φορά που με είδε είχα ακουμπήσει τα 142 κιλά...και με φοβάται ακόμα!! **Σκεφτομαι να τα παραγγείλω αλλά βαριέμαι να περιμενω!!
Βρε Musiclo μου καβατζωσες τα ncore και με γράφεις κιόλας... Παιδιά του στέλνω pm και δεν μου απαντάει... είχα μυριστεί ότι τα τσίμπησε και φοβάται μήπως του τα πάρω... Δεν ξέρω μήπως επειδή την τελευταία φορά που με είδε είχα ακουμπήσει τα 142 κιλά...και με φοβάται ακόμα!! **Σκεφτομαι να τα παραγγείλω αλλά βαριέμαι να περιμενω!!
20 Ιανουαρίου 2014 #24 A artvoice Μηνύματα 1.908 Reaction score 1.659 Πάντως αν ενδιαφέρεστε για UCD, ο Γιάννης έχει τους μεγάλους σε ένα τεράστιο ξύλινο κουτί με αναλογικό τροφοδοτικό.
Πάντως αν ενδιαφέρεστε για UCD, ο Γιάννης έχει τους μεγάλους σε ένα τεράστιο ξύλινο κουτί με αναλογικό τροφοδοτικό.