ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Μνήμες DDR 400 για σχολείο.

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Γεια σας, χρειαζόμαστε στο 13ο Δημ. σχολείο Χανίων κάμποσες μνήμες του τίτλου, για αναβάθμιση των...τρεχαντηριών μας! 256, 512mb, δεν ξέρω αν υπάρχουν και 1gb!
Αν κάποιος έχει να προσφέρει δωρεάν ή φθηνά και μπορεί να τις στείλει Χανιά, με τα έξοδα δικά μας, θα του είμαστε ευγνώμονες.
Σας χαιρετώ και ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μιχαηλίδης Τάσος, δάσκαλος.

Reaction score
1.285
Σας ήρθε χαρτί για αναβάθμιση του υλικού ? Κάνε την αίτηση και που ξέρεις το υπουργείο μπορεί έχει κάπου κάτι
Πρέπει να προβάλεις όμως έχει πολύ χαρτούρα και πληκτρολόγηση ! Έχω 3 μέρες που παιδεύομαι !

Reaction score
6
Σας ήρθε χαρτί για αναβάθμιση του υλικού ? Κάνε την αίτηση και που ξέρεις το υπουργείο μπορεί έχει κάπου κάτι
Πρέπει να προβάλεις όμως έχει πολύ χαρτούρα και πληκτρολόγηση ! Έχω 3 μέρες που παιδεύομαι !
Γεια σου Dimpa, μας ήρθε χαρτί και προσπαθεί να ασχοληθεί ο πληροφορικάριος, αλλά μέχρι και εάν πραγματοποιηθεί ψάχνουμε μια λύση για τουλάχιστον 2-3 μηχανήματα που σέρνονται, χαιρετώ.

Reaction score
6
Έχω σίγουρα 2 τεμάχια του 1 Gb.
Στείλτε μου διεύθυνση και πως θέλετε να τα στείλω.
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά Αντρέα. Μας έχει στείλει ο φίλος Γιώργος αρκετές αλλά μάλλον θα χρειαστούμε κι άλλες.
Θα σου στείλω πμ με την διεύθυνση.
Γιώργο παραλάβαμε και το πρώτο μηχάνημα από τα 512Mb στα 2G πετάει!

Ευχαριστούμε όσους έδειξαν ενδιαφέρον, από το 13ο Δημ. Σχολείο Χανίων, Μιχαηλίδης Τάσος, δάσκαλος.

Reaction score
6
Αξιότιμοι συμφορουμίτες, σε περίπτωση που κάποιος βούλεται, χρειάζονται μερικές DDR 400 μνήμες ακόμα για το Δημ. Σχολείο Χωραφακίων Ακρωτηρίου. Έχουν 4 μηχανήματα που αγκομαχούν.
Αν κάποιος μπορεί ας ενημερώσει.

Στο 13ο με τις τελευταίες του Αντρέα σπιντάρουμε 8 συνολικά μηχανήματα και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα που μπορούν να δουλέψουν αξιοπρεπώς! Τις θερμές μας ευχαριστίες και πάλι, Μιχαηλίδης Τάσος.

Reaction score
6
Ευχαριστούμε τον Αντρέα για την πολύτιμη προσφορά του. Τα τελευταία 2 μηχανήματα σπιντάρουν και τα πιτσιρίκια δουλεύουν σαφώς καλύτερα! Μιχαηλίδης Τάσος από 13ο Δημ. Σχ. Χανίων.

Υ.Γ. Ισχύει ακόμα η ανάγκη για το έτερο σχολείο που αναφέρω παραπάνω...

Reaction score
3.543
Καλημέρα
Έχω στην διάθεση μου εξαρτήματα απο ενα Ρ4 που πήγα να στήσω αλλά δεν το συνέχισα.

Αν τα θές τα έχω σε μια σακούλα να σας τα δώσω:

2 μνήμες DDR 400 (1GB , 512GB)
1 DVD ROM IDE
2 ΣΚΛΗΡΟΥΣ 80,40 GB IDE
CPU: P4 2.4
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ DELL για Ρ4
FLOPPY DRIVE
ΑΤΙ PRO9200 AGP 8X

Αν τα θέλετε σας τα χαρίζω και πες μου πως μπορούμε να βρεθούμε να σου τα δώσω.
Περιοχή Μελίσσια Αττικής.

Περισσότερα με ΡΜ.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
6
Κωσταντίνε σε ευχαριστούμε για την προσφορά, και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση που οφείλεται σε απουσία λόγω εορτών. Έστειλα π.μ. χαιρετώ και χρόνια πολλά, Τάσος Μιχαηλίδης.

Reaction score
6
Παρέλαβα και από τον Κωνσταντίνο. Τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια αναβάθμησης εκ μέρους του 13ου Δημ. Σχολείου Χανίων και του Δημ. Σχ. Χωραφακίων Ακρωτηρίου.
Να είστε όλοι καλά, μετα τιμής Τάσος Μιχαηλίδης.

Παρακαλώ το thread μπορεί πλέον να κλείσει.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm