28 Οκτωβρίου 2010 #1 F foimel Μηνύματα 19 Reaction score 0 ΖΗτειται μπομπινοφωνο...σε αριστη κατασταση...STUDER....REVOX....TANDBERG...... στειλτε pm
28 Οκτωβρίου 2010 #2 Κακαλιός Στέργιος Μηνύματα 2.531 Reaction score 1.832 Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... πήγες κι εσύ στην cosmos labs ε? :107: Ωραίες οι μπομπίνες (και μουράτες) αλλά πολλή λάτρα ρε παιδί μου...
Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... πήγες κι εσύ στην cosmos labs ε? :107: Ωραίες οι μπομπίνες (και μουράτες) αλλά πολλή λάτρα ρε παιδί μου...
28 Οκτωβρίου 2010 #3 N nikleve Μηνύματα 460 Reaction score 2 Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... Κι εγω τις ειδα και ψηθηκα!! Ακριβο σπορ..
28 Οκτωβρίου 2010 #4 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.130 Reaction score 30.741 Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... Και από υλικό τι γίνεται; Υπάρχουν ταινίες γραμμένες;
28 Οκτωβρίου 2010 #5 tripledragon Μηνύματα 456 Reaction score 96 Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... ναι!!! υπαρχουν καποια θεματα αλλα οι τιμουλες ειναι τσουχτερες... παντως εγω τελικα εγκατελειψα το αθλημα της ταινιας,γιατι ειδα οτι δεν με οδηγουσε πουθενα,παρολο που ειχα την δυνατοτητα να εχω καποιες ηχογραφησεις δικες μου,τελικα δεν .....
Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... ναι!!! υπαρχουν καποια θεματα αλλα οι τιμουλες ειναι τσουχτερες... παντως εγω τελικα εγκατελειψα το αθλημα της ταινιας,γιατι ειδα οτι δεν με οδηγουσε πουθενα,παρολο που ειχα την δυνατοτητα να εχω καποιες ηχογραφησεις δικες μου,τελικα δεν .....
28 Οκτωβρίου 2010 #6 Timbre Μηνύματα 4.853 Reaction score 4 Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... Σκεφτόμουν να κάνω την ίδια αγγελία ... :138: (...και μου ξαναήρθε αυτές τις μέρες όταν άκουσα μια περιποιημένη κασσέτα)
Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... Σκεφτόμουν να κάνω την ίδια αγγελία ... :138: (...και μου ξαναήρθε αυτές τις μέρες όταν άκουσα μια περιποιημένη κασσέτα)
28 Οκτωβρίου 2010 #7 GeoVaz Μηνύματα 4.219 Reaction score 2.248 Απάντηση: ΖΗΤΩ...ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ..... Τι έγινε; ανακαλύψατε τον αναλογικό ήχο;