Ζήτηση : Κασέτες εταιρειών ποπ ροκ πανκ χεβι μεταλ κτλ

Reaction score
41
Όπως λέει και ο τίτλος του τόπικ , όποιος έχει κασέτες σφραγισμένες η ασφράγιστες εταιρειών (αυθεντικές δηλαδή , οχι αντεγραμένες η άγραφες) με τα συγκεκριμένα είδη μουσικής (αν και η μουσική είναι μια) και θέλει να τις πουλήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
.ποσες ειχα αγαπητε φιλε! σημερα, δυστυχως, 5-6 μονο. Σου ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη στην αναζητηση σου.

Reaction score
41
Ευχαριστώ Νίκο !! Να σαι καλά ! Είναι ένα ξεχασμένο μέσο αναπαραγωγής αλλά πολύ αγαπημένο. Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι όσοι ανταποκριθούνε σε τι μέρη ξεχασμένες τις έχουν και για πόσα χρόνια άπαιχτες μπορεί να είναι:) Έχει μια γοητεία αν το καλοσκεφτείς.

Reaction score
240
Αυτες σου κανουν?

View attachment 56734
Ξεχασμενο αλλα ωραιο και συμπαθητικο!
Προσωπικα παντως προτειμω κασσετοφωνο στο αυτοκινητο παρα σι-ντι!
Αυτές είναι οι αγαπημενες κασσετες που ειχα παντα σε κάθε βολτα-ταξιδι ( μεχρι που χαλασε το κασσετοφωνο και δεν μπορουσα να βρω άλλο!)
WP_20160224_22_18_38_Pro.jpg

Επι την ευκαιρια με ενδιαφερουν οι κασσετες "Hear'n'Aid" , "Motorhead" , "Heavy Metal Wars" αν βεβαια δεν τις θελει ο stardust01!

Φιλικα
Τασος

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Περασε καιρος το ξερω ! :) Πηρα καποιες κασσετες αλλα ψαχνω κι αλλες .
Οποιος εχει ας στειλει λιστα η φωτο μπορει να με ενδιαφερουνε καποιες.
View attachment 63969
..φιλε stardust συγχαρητηρια και παλι για την επιθυμια σου!. Ειμαι και εγω θαυμαστης αυτου του μεσου, εχω παρα πολλες. Με την ευκαιρια, και εαν μου επιτρεπεις, θα ηθελα και εγω να γνωρισω στα μελη που θα διαβασουν αυτο το θεμα οτι ενδιαφερομαι να αγορασω κασσετες με μιξαρισμενα κομματια disco εποχης '70-'80. Ειναι η εποχες που τις εζησα πολυ εντονα και θα ηθελα πολυ να τις ξαναθυμηθω.

Reaction score
41
δε θυμαμαι καν τα κοματια να φανταστεις Νικο ! Πρεπει να τις ακουσω να σου πω!:)

Reaction score
41
Επειδη ακομα ψαχνω όποιος έχει ακομα κασέτες σφραγισμένες η ασφράγιστες εταιρειών (αυθεντικές δηλαδή , οχι αντεγραμένες η άγραφες) με τα συγκεκριμένα είδη μουσικής και θέλει να τις πουλήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου ! :)

Reaction score
41
Οπως λεει το τοπικ ειμαι ακομα στην αναζητηση !
Οποιος εχει κασετουλες ας στειλει ενα μηνυμα :)

Reaction score
680
Επιστρέφω Αθήνα κάπου 10 Νοεμβρίου. Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις κασσέτες χωρίς καμμία υποχρέωση σου. Γυρνάω συνεχώς και ψάχνω και έχω κάποια μέρη που προμηθεύομαι. Όταν βρίσκουν βέβαια και αυτοι. Είναι θέμα συγκυρίας. Το σωστό timing δηλαδή. Αν είσαι και Αθήνα ακόμη καλυτερα

Reaction score
41
Η αναζητηση συνεχιζεται για τα ειδη που ζηταω

Επισης πουλαω τις παρακατω κασσετες.
38 Κομματια
Κυριως κλασσικης μουσικης αλλα και Τζαζ κ.α. για τους φαν.

Ολες μαζι 20 ευρω
Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μηνυμα.

11254250_866356990104610_1274080732_n.jpg

DSC07856.JPG

Και ξεχωριστα περιπου 36 κομματια + τα 2 CD απο την παρακατω φωτο.
Εκτος απο παπακωνσταντινου, dire straits, rolling stones και Cranberries.

45 ευρω ολες μαζι με τα CD πακετο.

DSC07039.JPG

Reaction score
41
Οι παραπανω κασετες φυγανε ολες. Πηγανε σε ενα εξαιρετικο μελος απο τη Λαρισα.
καποιες ακομα ειναι αυτες που εικονιζονται παρακατω.
Η τιμη ειναι 30 ευρω για 18 κομματια.
DSC07927.JPG

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv