Ζήτηση Οθόνης Projector 120''-130''

Reaction score
62
Ζητείται οθόνη προβολής για προτζέκτορα 120-130 ιντσών ,16:9, χειροκίνητη ή ηλεκτρική, σε λογική τιμή.
Αν κάποιος έχει, και θέλει να την δώσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου εδώ.

Reaction score
0
Ζητείται οθόνη προβολής για προτζέκτορα 120-130 ιντσών ,16:9, χειροκίνητη ή ηλεκτρική, σε λογική τιμή.
Έχω αυτή την οθόνη αν σε ενδιαφέρει με πλατος οθόνης 240. https://www.car.gr/parts/view/13505367-projectors-accessories-projecta

Reaction score
62
Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά είναι μικρή γι αυτό που ψαχνω. Το πλάτος που θα ήθελα είναι 270 - 280 cm περίπου.

Reaction score
5.684
Γράψε το μπατζετ που διαθέτεις διότι το λογική τιμη εινσι υποκειμενικό
Πχ Stewart στα 2500 απο 5000 αρχική τιμη
Ελπιζω να καταλάβεις τι εννοω

Reaction score
3
δες αυτη ειναι ηλεκτρικη 120 ιντζες καινουργια με προεντατηρες στα 350 ευρω

Attachments

Reaction score
62
Ευχαριστώ πολύ για τις προσφορές. Λόγω εξαιρετικά μειωμένου χρόνου τελευταία δεν έχω προλάβει να τα βάλω κάτω και να πάρω μια απόφαση, συν το γεγονός ότι αν και είμαι εδώ και χρόνια κάτοχος προτζέκτορα δεν έχω ασχοληθεί (κακώς) με το θέμα πανιού. Πλέον όμως, λόγω μετακόμισης μπορώ να στήσω τον BENQ W6000 που έχω σ ένα σωστό σημείο οπότε και είπα να πάρω μια οθόνη προβολής. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν για ένα φτηνό ηλεκτρικό πανί αλλά ψάχνοντας και διαβάζοντας κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Παρόλα αυτά το μπάτζετ που έχω την ευχέρεια να διαθέσω αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένο λόγω άλλων προγραμματισμένων εξόδων όπότε και θα έλεγα ότι οι παραπάνω προσφορές είναι στα όρια του προυπολογισμού μου εκτός απο την περίπτωση της screenint 4K - πολύ καλή οθόνη αλλά δεν είμαι για τέτοια τώρα.. Επομένως, θα επεξεργαστώ τις υπόλοιπες προσφορές και ελπίζω να καταλήξω κάποια στιγμή. Έχω μόνο 2 ερωτήσεις , αν μπορέι κάποιος να μου απαντήσει ακόμα και σε pm για να μην κάνουμε κατάχρηση του θέματος της αγγελίας:
1. Αν χρησιμοποιούμε το ζουμ του φακού του προτζέκτορα (το μηχανικό) ''χάνουμε'' σε ποιότητα εικόνας?
2. Υπάρχουν στην ελληνική αγορά γκρι οθόνες οικονομικές ή μόνο σε Stewart πρέπει να πάμε? Ενδείκνυνται για τον BenQ W6000 οι γκρι οθόνες? Η φωτεινότητά του είναι 2500 Lumens, Contrast 50.000:1, 1920x1080.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Όχι στην αγγελία οι ερωτήσεις, άνοιξε νήμα στους προβολείς γι' αυτές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas