petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 127
Ψάχνω (για τους γονείς μου) για δύο τηλεοράσεις προς αγορά, LCD με μέγεθος 32'' ή 37'' ή 40'' ή 42'' (ή και μεγαλύτερη αν κάποιος τη δίνει στο ακόλουθο budget
).
Budget γύρω στα 80 έως 150ευρώ max τη μία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Full HD ή να διαθέτουν mpeg4. Και 1024x768 να ειναι, no prob.
Αρκεί να είναι πλήρως λειτουργικές (εικόνα και ήχος) και να μην έχουν καμία σοβαρή φθορά.
Όχι οπίσθιας προβολής ή παλιές CRT.
Εννοείται και μία τηλεόραση να έχετε στα παραπάνω χαρακτηριστικά και χρήματα, μου στέλνετε μήνυμα.
Αττική με συνάντηση κάπου στο Περιστέρι ή στο Αιγάλεω για τη συναλλαγή (εγώ μένω Περιστέρι, στο Λόφο Αξιωματικών).
Συνεννόησηεδώ, στείλτε ΠΜ με προσφορές (μοντέλο, κατάσταση, τιμή)

Budget γύρω στα 80 έως 150ευρώ max τη μία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Full HD ή να διαθέτουν mpeg4. Και 1024x768 να ειναι, no prob.
Αρκεί να είναι πλήρως λειτουργικές (εικόνα και ήχος) και να μην έχουν καμία σοβαρή φθορά.
Όχι οπίσθιας προβολής ή παλιές CRT.
Εννοείται και μία τηλεόραση να έχετε στα παραπάνω χαρακτηριστικά και χρήματα, μου στέλνετε μήνυμα.
Αττική με συνάντηση κάπου στο Περιστέρι ή στο Αιγάλεω για τη συναλλαγή (εγώ μένω Περιστέρι, στο Λόφο Αξιωματικών).
Συνεννόησηεδώ, στείλτε ΠΜ με προσφορές (μοντέλο, κατάσταση, τιμή)
Last edited: