Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Ολα καλά αλλά πόσα τέτοια μηχανήματα νομίζεις οτι πουλήθηκαν ώστε να βρείς και κάποιο μεταχειρισμένο από ιδιώτη??Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Γνωρίζω την αγγελία του συγκεκριμένου καταστήματος. Αναφέρει τη τιμή των 1250 ευρ και φθάνει μέχρι τα 950 ευρ. Υπάρχει το εξής παράδοξο. Ο ενισχυτής αυτός είχε τιμή όταν ήρθε στην Ελλάδα γύρω στα 1900 ευρ, οπότε η τιμή των 950 ευρ ακούγεται μάλλον ενδιαφέρουσα. Λίγο καιρό αργότερα, ο αντιπρόσωπος ανακοίνωσε τιμή προσφοράς περίπου στα 1300 ευρ. Έτσι λοιπόν, τη τιμή των 950 ευρ δεν τη λες και ελκυστική μιας και κατά την απόψή μου, ο ενισχυτής αυτός δεν ανήκει στη κατηγορία αυτών που λέμε 'εμπορικά μηχανήματα'. Εάν κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση, πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να τον πουλήσεις. Οποιαδήποτε άποψη ή πληροφορία, θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
Συμφωνώ. Αυτό και θα κάνω.Ολα καλά αλλά πόσα τέτοια μηχανήματα νομίζεις οτι πουλήθηκαν ώστε να βρείς και κάποιο μεταχειρισμένο από ιδιώτη??
Κατά την ταπεινή μου αποψη ΧΩΡΙΣ να γνωρίζω θεωρώ οτι δόθηκαν ελάχιστοι εξού και η προσφορά του αντιπροσώπου μετέπειτα.
Αν το θές πραγματικά πάρε ενα τηλ. στην παραπάνω αγγελια και παζαρεψέ τον......Δεν χάνεις τίποτα και δεν νομίζω οτι περιμένουν στην ουρά για να τον αγοράσουν.....
Ωραίος ενισχυτής! Πολύ φτηνός αν τον βρεις 900-1000 ευρώ. Και το ότι δεν θα μπορείς να τον πουλήσεις, νομίζω ότι δεν ισχύει. Όποιος, έστω και λίγο, ασχοληθεί με τις προδιαγραφές του τον πέρνει με κλειστά μάτια (και αυτιά!!)....αρκεί να έχει τα αντίστοιχα κατάλληλα ηχεία.Ζητείται από ιδιώτη, ο ολοκληρωμένος του τίτλου.