3 Δεκεμβρίου 2014 #1 V veco Μηνύματα 283 Reaction score 114 Ειμαι σε μια αναζητηση, και μαλλον εχω καταληξει, σε ενα ψηφιακο συστημα με πηγες ενα pc ενα apple tv, και ενα ζευγαρι ενεργα ηχεια, εχω τα παντα, εκτος απο το κεντρο ολων αυτων. Ψαχνω λοιπον ενα M-dac σε αριστη κατασταση κατα προτιμηση μαυρο.
Ειμαι σε μια αναζητηση, και μαλλον εχω καταληξει, σε ενα ψηφιακο συστημα με πηγες ενα pc ενα apple tv, και ενα ζευγαρι ενεργα ηχεια, εχω τα παντα, εκτος απο το κεντρο ολων αυτων. Ψαχνω λοιπον ενα M-dac σε αριστη κατασταση κατα προτιμηση μαυρο.
29 Δεκεμβρίου 2014 #4 tanto Μηνύματα 14.062 Reaction score 7.089 δεν λες και ποσα σκεφτεσαι να δωσεις? ισως βοηθησεις καποιο μελος που θελει να πουλησει το δικο του
29 Δεκεμβρίου 2014 #5 V veco Μηνύματα 283 Reaction score 114 Την τιμη την οριζει ο πωλητης ανάλογα την κατάσταση, αν υπαρχει απόδειξη αγορας,συσκευασια, αν ειναι σε εγγυηση κλπ, και φυσικα αν θελει να πουλησει.
Την τιμη την οριζει ο πωλητης ανάλογα την κατάσταση, αν υπαρχει απόδειξη αγορας,συσκευασια, αν ειναι σε εγγυηση κλπ, και φυσικα αν θελει να πουλησει.