Ζήτηση dac

Reaction score
129
επιλογές μας είναι: Cambridge DacMagic 100 ακόμα και η παλιά έκδοση (δείτε φωτογραφίες)

και από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν και έβαλα στο μάτι το Dacmagic λόγω τον ισόδων εξόδων του

ευχαριστώ ότι χρειαστείτε στείλτε μου pm

Attachments

Reaction score
7.089
στις φωτο δεν ειναι το dac magic 100 ,αλλα το πρωτο dacmagic και το dacmagic plus. Να ξερεις για το πρωτο οτι δεν εχει ασυγχρονη usb εισοδο,οποτε αν το θελεις για usb dac δεν θα σε καλυψει.

kostas6a3

"Επαγγελματίας"
Reaction score
387
Δεν ξέρω αν έχεις δει και αν σε ενδιαφέρει το Marantz HD-DAC 1 που πουλάω.

P

panag 505

Guest
Cambridge Audio DacMagic 100: High-resolution audio

The USB socket is asynchronous, meaning the DAC handles clock duties, dictating when it receives digital data from the source: the designers say this makes for more efficient data transfer and improved sound quality.
Δεν αντιστοιχεί στη φώτο όπως ανέφερε και ο tanto. Tο plus είναι ακριβότερο από το 100.
Έχω το 100 (όχι προς πώληση), αλλά προς ενημέρωσή σου η τιμή καινούργιου πάντα αναφέρεται τώρα στα 160 ευρώ ενώ η παλιά τιμή του ήταν στα 230 ευρώ. Εάν καταφέρεις και κατεβάσεις τους
drivers + USB Class 2 on a DacMagic 100 θα έχεις 192 Khz. είναι αξιοπρεπέστατο.

Reaction score
7.089
Αν θες τη γνώμη μου υπάρχουν πολλά καινούργια σύγχρονα dac στα 100-120€ εκεί έξω.
Ναι αλλά πώς παίζουν?Μπορεί να έχουν καινούργια τσιπακια,να αναπαράγουν και dsd,αλλά από ήχο τιποτα το ιδιαίτερο.Μιλαμε άλλωστε για λίγο γνωστές κινεζικές εταιρείες,που μπορεί να προσφερουν με λίγα χρήματα dac με πολύ καλές προδιαγραφές,αλλά όταν τα βάλεις δίπλα σε μοντέλα επωνύμων κατασκευαστων,εστω παλιοτερα,χάνουν στο πιο σημαντικό κομμάτι.....τον ήχο. Με τα 160 ευρώ που κοστίζει το dacmagic 100 δεν υπάρχει κατι καλυτερο αυτή τη περίοδο (μιλάω για dac με εξωτερική τροφοδοσία,οπτική και ομοαξονικη είσοδο εκτός από την usb).

Reaction score
129
Marantz HD-DAC 1
Η τιμή λίγο ξεφεύγει αλλά ευχαριστώ

βρήκα ενα Cambridge audio dac 100 αλλά το αλλο μοντέλο έχει και xlr και άλλες εισόδους/εξόδους οποτε μπορεί να πάει μέχρι 96hz αλλά αξίζει περισσότερο από το 100 πιστεύω έβγαλε μια αγγελία ένας κύριος αλλά δεν την πρόλαβα... οποτε αναμονή

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89