Ζήτηση DAC

Reaction score
1
Καλησπέρα,

Ζητάω ένα από τα 3 παρακάτω DACs γιατί δύσκολα βρίσκεις καινούργιο Ελλάδα. Επίσης αν έχει κάποιος κανένα tip για το που μπορώ να τα βρω καινούργια σε ελληνικό μαγαζί (εκτός του Modi) γράψτε από κάτω:
  • SMSL Sanskrit 10th Mk2
  • Topping E30
  • Schiit Modi 3 (όχι multibit)

Attachments

Reaction score
7.069
Στη χωρα μας μονο το schiit......μεταχειρισμενο το topping απιθανο να το βρεις,πριν εβδομαδες κυκλοφορησε και μαλλον το ιδιο και για το smsl. Μπορεις να τα παρεις απο Ευρωπη,αν φοβασαι τα κινεζομαγαζα και το τελωνειο,εκτος και αν γενικα θελεις να αποφυγεις την δικτυακη αγορα.

Last edited:

Reaction score
1
Στη χωρα μας μονο το schiit......μεταχειρισμενο το topping απιθανο να το βρεις,πριν εβδομαδες κυκλοφορησε και μαλλον το ιδιο και για το smsl. Μπορεις να τα παρεις απο Ευρωπη,αν φοβασαι τα κινεζομαγαζα και το τελωνειο,εκτος και αν γενικα θελεις να αποφυγεις την δικτυακη αγορα.
Αναγκαστικά έτσι το βλέπω να το κάνω απλά σκέφτομαι σε περίπτωση DOA ή τεχνικής βλάβης θα πρέπει να το στείλω εξωτερικό και πάει ακριβά από το πρώτο κιλό. Μας έχει μαμισει και ο κορονοιός τώρα άντε να κάνεις παραγγελία από εξωτερικό...

Reaction score
7.069
Νομιζω οτι αδικα αγχωνεσαι,ειναι σχεδον απιθανο να ερθει τετοια συσκευη με προβλημα ή να παθει κατι στη συνεχεια. Αλλα απο την αλλη,απο τα τρια που αναφερεις το schiit ειναι η πιο αξιοπιστη επιλογη και εχεις και αντιπροσωπο στη χωρα μας,ενα το κοστος αγορας ειναι περιπου το ιδιο με τα αλλα δυο λογω των μεταφορικων.

Reaction score
890
Κι εγώ έψαχνα από Ελλάδα το smsl, αλλά τζιφος. Τελικά το παράγγειλα από Γαλλία (audiophonics.fr). Είχα καλή εξυπηρέτηση και όχι μεγάλο χρόνο παράδοσης.
Αν πάντως δεν έχεις απόλυτη ανάγκη κάποιες από τις δυνατότητες των συγκεκριμένων, ίσως θα άξιζε να κοιτούσες αυτά που εισάγονται στη χώρα μας, όπως το Dragonfly red και το Ifi zen.

Reaction score
1
Κοίτα συγκεριμένα που το έψαχνα εχτές, το modi αυτη την στιγμή δεν υπάρχει Ελλάδα και πρέπει να περιμένω να δω πότε θα κάνουν παραγγελία και πότε επιτέλους θα φτάσει πάλι Ελλάδα.
Επίσης είδα στο audiosciencereview.com ότι έχει σαν τοπ το Sanskrit ενώ το modi είναι αρκετά "σκαλιά" πιο κάτω.. Βέβαια οι μετρήσεις σου λένε την μισή ιστορία, δεν νομίζω να έχει πραγματικά τρελή διαφορά στην πραγματικότητα.

Πάντως για AMP θα πάω σε Magni 3+ και ακουστικά HD 6XX από Massdrop

Reaction score
3.093
Κι εγώ έψαχνα από Ελλάδα το smsl, αλλά τζιφος. Τελικά το παράγγειλα από Γαλλία (audiophonics.fr). Είχα καλή εξυπηρέτηση και όχι μεγάλο χρόνο παράδοσης.
Αν πάντως δεν έχεις απόλυτη ανάγκη κάποιες από τις δυνατότητες των συγκεκριμένων, ίσως θα άξιζε να κοιτούσες αυτά που εισάγονται στη χώρα μας, όπως το Dragonfly red και το Ifi zen.
Dragonfly,πολύ καλό

Reaction score
4.587
Κοίτα συγκεριμένα που το έψαχνα εχτές, το modi αυτη την στιγμή δεν υπάρχει Ελλάδα και πρέπει να περιμένω να δω πότε θα κάνουν παραγγελία και πότε επιτέλους θα φτάσει πάλι Ελλάδα.
Επίσης είδα στο audiosciencereview.com ότι έχει σαν τοπ το Sanskrit ενώ το modi είναι αρκετά "σκαλιά" πιο κάτω.. Βέβαια οι μετρήσεις σου λένε την μισή ιστορία, δεν νομίζω να έχει πραγματικά τρελή διαφορά στην πραγματικότητα.

Πάντως για AMP θα πάω σε Magni 3+ και ακουστικά HD 6XX από Massdrop
Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις το magni τότε θα πάρεις και το modi. Οκ εγώ είμαι ψυχαναγκαστικός αλλά όλοι πιστεύω θα ήθελαν να έχουν το ταίριασμα των δύο συσκευών, για εμφάνιση μιλώ πάντα. Έχει και η topping ένα καινούργιο σετ dac & headamp αλλά βγαίνει πολύ πιο ακριβό. Επίσης και η smsl έχει τέτοιο σετ με τον sp200 και το καινούργιο Μ200 dac, άλλη κατηγορία βέβαια αλλά και +500€.

Το schiit στην τιμή του είναι αστέρι.

Reaction score
1
Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις το magni τότε θα πάρεις και το modi. Οκ εγώ είμαι ψυχαναγκαστικός αλλά όλοι πιστεύω θα ήθελαν να έχουν το ταίριασμα των δύο συσκευών, για εμφάνιση μιλώ πάντα. Έχει και η topping ένα καινούργιο σετ dac & headamp αλλά βγαίνει πολύ πιο ακριβό. Επίσης και η smsl έχει τέτοιο σετ με τον sp200 και το καινούργιο Μ200 dac, άλλη κατηγορία βέβαια αλλά και +500€.

Το schiit στην τιμή του είναι αστέρι.
χαχαχα πόσο δίκαιο έχεις και εμένα πειράζει που δεν θα είναι ομοιόμορφο stack αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω άλλον 1 μήνα για να έχω και το modi στα χέρια μου!

το M9 τι είναι δηλαδή?
Από οτι είδα online είναι DAC/AMP

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99