Ζήτηση DAC

Reaction score
1.547
Ζητείται καποιο αξιόλογο dac για να αναβαθμιστεί ο ηχος του cd player μου. Βασικες προϋποθέσεις: Να μην εχει οθονες κλπ και να εχει διακριτική εμφάνιση (δεν εννοώ μεγεθος) ωστε να ταιριαζει σε εμφάνιση με το vintage σύστημα μου, να εχει εισοδο EBU/AES (xlr), να μπορει να δεχτει PC . Δεν χρειάζεται να ειναι και το πιο πρόσφατο μοντέλο, αρκει να ειναι μετα του 2003-4. Τιμη εως 400ε . Παρακαλω προτάσεις μονο σε inbox . Ευχαριστώ

Reaction score
7.089
Kαλό θα ήταν να αναφέρεις ποιο cd player είναι, γιατί για να έχει το cd σου τέτοια ψηφιακή έξοδο, είναι κάποιο ακριβό μοντέλο (έστω στην εποχή του μιας και το χαρακτηρίζεις vintage), οπότε ίσως το dac που αναζητάς να μην βελτιώσει τον ήχο του.

Reaction score
7.089
Κανένα dac του 2003-2004 δεν μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή, χωρίς την χρήση μετατροπέα. Ακόμα και αν υπάρχει κάποιο, δεν θα έχει ασύγχρονη usb είσοδο, όποτε η σύνδεση αυτή είναι σήμερα πρακτικά άχρηστη. Μπορείς φυσικά να βρεις ένα οποιοδήποτε αξιόλογο dac και να συνδέσεις υπολογιστή με την βοήθεια ενός μετατροπέα usb to coaxial, αλλά με τον περιορισμό στην ανάλυση σε 24/96 ή το πολύ 24/192.

Reaction score
1.547
Kαλό θα ήταν να αναφέρεις ποιο cd player είναι, γιατί για να έχει το cd σου τέτοια ψηφιακή έξοδο, είναι κάποιο ακριβό μοντέλο (έστω στην εποχή του μιας και το χαρακτηρίζεις vintage), οπότε ίσως το dac που αναζητάς να μην βελτιώσει τον ήχο του.
Το cd player ειναι ενα BBC denon dn 961 FA το οποιο παίζει εξαιρετικά αλλα ως γνωστόν ποτε δεν κάθομαι στα αβγά μου :)
SmartSelect_20201220-100853_Chrome.jpg

Reaction score
100
Είμαι μια αγγελία φρεσκότερος με κατι ακριβως στα λεφτά σου που πιθανόν να σε ενδιαφέρει ριξε μια ματιά.

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.089
Αν δεν βρεθεί τίποτα, κοίτα και αυτό

θα σε καλύψει σε ότι θέλεις να κάνεις (σύνδεση με το Denon και σύνδεση με υπολογιστή). Έχει οθόνη βέβαια, αλλά και το Denon έχει και με τα κόκκινα που βγάζουν μάτι.

gas

Reaction score
8

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads