petros32
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 141
Παιδιά ψάχνω για χάρισμα ή κυρίως δανεικό ή αγορά σε καλή τιμή, έναν VDSL router. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον τωρινό εξοπλισμό VDSL της Vodafone εδώ και 13 μέρες και θα πάρει κι άλλες μέρες μέχρι να αποφασίσει η Vodafone να βρει λύση.
Ο τεχνικός είπε ότι λόγω vectoring πολλοι συνδρομητές έχουμε πρόβλημα με τον εξοπλισμό (εγώ έχω ένα ZTE ZXHN H267A v1.0). Ο 2ος τεχνικός που είχε έρθει, είχε δοκιμάσει έναν router, ίδιο με τον παραπάνω και δεν συγχρόνισε ούτε αυτός και μετέπειτα δοκίμασε έναν ίδιο με αυτόν και συγχρόνισε:
(δεν ξέρω τι ακριβώς μοντέλο είναι, αλλά πρέπει να είναι VDSL router του '15).
Μένω Περιστέρι.
Το θέμα είναι ότι είμαι 13 μέρες χωρίς διαδίκτυο και δεν επαρκεί η ρεζέρβα της Vodafone στο 4G.
Αν έχει κανείς τίποτα διαθέσιμο, ακόμα και για πώληση σε καλή τιμή, ας ρίξει ένα ΠΜ.
Ο τεχνικός είπε ότι λόγω vectoring πολλοι συνδρομητές έχουμε πρόβλημα με τον εξοπλισμό (εγώ έχω ένα ZTE ZXHN H267A v1.0). Ο 2ος τεχνικός που είχε έρθει, είχε δοκιμάσει έναν router, ίδιο με τον παραπάνω και δεν συγχρόνισε ούτε αυτός και μετέπειτα δοκίμασε έναν ίδιο με αυτόν και συγχρόνισε:
(δεν ξέρω τι ακριβώς μοντέλο είναι, αλλά πρέπει να είναι VDSL router του '15).
Μένω Περιστέρι.
Το θέμα είναι ότι είμαι 13 μέρες χωρίς διαδίκτυο και δεν επαρκεί η ρεζέρβα της Vodafone στο 4G.
Αν έχει κανείς τίποτα διαθέσιμο, ακόμα και για πώληση σε καλή τιμή, ας ρίξει ένα ΠΜ.