Ζήτηση media player

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω media player σε καλή κατάσταση που να μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα αρχεία σε οικονομική τιμή!Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει wifi!
Ευχαριστώ!

Reaction score
96
Απάντηση: Ζήτηση media player

καλησπερα, εχω διαθεσιμο ενα App Streamer G ,σε αριστη κατασταση ,αγορα ιουνιος (στο κουτι του με ολα τα παρελκομενα καθως και αποδειξη - εγγυηση ) στα 50 ευρω

ευχαριστω

Reaction score
0

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά είχα το συγκεκριμένο και δεν έμεινα ευχαριστημένος!

Reaction score
96

εγω παντως δεν ειχα καποιο προβλημα ,ισως οι απαιτησεις μου να ειναι πιο χαλαρες ...ο λογος παντως που τελικα σκεφτομαι να το δωσω ειναι οτι δεν το χρησιμοποιω ..

melina

Cargo 200
Reaction score
45.243
Αν θες μας γράφεις στο αντίστοιχο τόπικ τι ήταν αυτό/ά που δεν σε ικανοποίησαν;
Το έχω και εγώ και σαν παιχτήρι είναι άψογο. Κάτι κόλπα μου κάνει στα δικτυακά αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν φταίει αυτό αλλά εγώ που δεν ξέρω από δίκτυα και το router της cyta!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζήτηση media player

Καλησπέρα και πάλι!
Σε πολλά αρχεία .mkv μου έκανε σπασίματα! Κολλούσε η εικόνα ενώ ο ήχος προχωρούσε κανονικά!
Ξαφνικά εκεί που έβλεπα μια ταινία έκανε επανεκκίνηση από μόνο του!
Δεν ξέρω ίσως να μην ήταν εντάξει τα αρχεία δεν το κράτησα πολύ για να το δοκιμάσω!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.243
Τι να σου πω ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ειδικά με τα mkv, χθες το dark knight 12gb όλα μια χαρά, εικόνα και ήχος..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζήτηση media player

κι εγώ είπα κρίμα γιατί γενικά είχα ακούσει τα καλύτερα και η τιμή του καλή μπορεί να έτυχε σε μένα γιατί δεν το πήρα καινούριο....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Έχω ένα EGREAT M34A με firmware απο pop corn. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να στο 40 ευρώ.

Reaction score
0

Έχω αυτό A.C.Ryan Veolo φίλε μου στα 90€ (Internet, Android, Media Streamer και Player). Σε υπέρ άριστη κατάσταση, με το κουτί του και όλα του τα παρελκόμενα και το τηλεχειριστήριο που είναι πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί (ζήτημα να έπαιξε 10 ώρες).

Reaction score
0

Καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστώ για την προσφορά σου!Το έχεις καιρό?Έχει εγγύηση?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef