Ζήτηση MEDIA PLAYER

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι συμφορουμίστες....

Λοιπόν, επειδή τα πιτσιρίκια μου κάνουν καθημερινά κατάληψη στο λαπτοπ μου........και επειδή οικονομικά δεν είμαι για καινούργιο media player.....

αναζητώ....

MEDIA PLAYER καλομεταχειρισμένο λειτουργικά με δυνατότητες να παίζει όλες τις ταινίες που έχω κατεβασμενες από το διαδικτυο και επίσης να συνδεεται στο internet.
Να μην ξεχάσω ότι θέλω δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό σκληρό ή εαν βρεθεί ενσωματωμενος δεν λέμε οχι...
Αυτά...

Οσο για το budget.....κάτω από 99 ευρώ.....

Καλό σας βράδυ

Reaction score
0
Εχω ένα LG-DP1W σχεδόν αμεταχείριστο. Η μόνη χρήση που έκανα ήταν για να κάνω firmware update και για να τσεκάρω άν λειτουργεί.
Το είχα αγοράσει ένα εκατοστάρικο και μπορώ να το δώσω στα 60 ευρώ.
Αν σ'ενδιαφέρει, στείλε μήνυμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Ζήτηση MEDIA PLAYER

Έχω αυτό A.C.Ryan Veolo φίλε μου στα 90€ (Internet, Android, Media Streamer και Player). Σε υπέρ άριστη κατάσταση, με το κουτί του και όλα του τα παρελκόμενα και το τηλεχειριστήριο που είναι πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί (ζήτημα να έπαιξε 10 ώρες).

Επίσης να αναφέρω ότι μπορεί άνετα να υποκαταστήσει ένα PC (είτε σε έκτακτες περιπτώσεις είτε για απλά πράγματα) γιατί έχει λειτουργικό (Android) και μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο & ποντίκι. Κάποια στιγμή δεν είχα PC και σύνδεσα τον reciever από ένα set (Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 (Bluetooth)) και το είδε αμέσως και μπόρεσα και δούλεψα κανονικότατα στο internet (Απ΄ότι ξέρω μπορείς να συνδέσεις όλα τα ασύρματα πληκτρολόγια ποντίκια).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508