Ζήτηση rack/4 ράφια

Status
Not open for further replies.
H

HuxFlux

Guest
Καλησπέρα,
Ψάχνω rack 4 ράφια, διάσταση 50 βάθος χ 60 πλάτος (ή κοντινή) και ύψος μέχρι 90 πόντους. Οχι 3, ούτε 5 ράφια, απλά δεν κάνει για τη χρήση που θέλω. Επίσης το 50χ60 έχει ελάχιστα περιθώρια τροποποιήσεων, διότι απο τη μια τα μηχανήματα μου δυσκολα χωράνε σε μικρότερη διάσταση κι από την άλλη ο χώρος μου οριακά χωράει το 50χ60 άντε και κάτι λίγο παραπάνω.

Τα ράφια πρέπει να σηκώνουν οπωσδήποτε 35 κιλά το καθένα (και κατ'επέκταση όλο μαζί να αντέχει πάνω από 140). Αποστάτες χρειάζομαι σε διάφορες διαστάσεις (ενδεικτικά θέλω 4 διαφορετικες 4δες: 5-10εκ, 17εκ, 22εκ, 30εκ.).
Στιβαρή κατασκευή κι επειδή θα μπει σε σαλόνι η κατάσταση του πρέπει να είναι ανάλογη, οπότε δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε εμφανή γδαρσίματα , χτυπήματα, οξειδώσεις κλπ.

Υλικό για τις φέτες, κατά προτίμηση μασίφ, αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες λύσεις πλην σίδερου, γυαλιού, πλαστικού και συγγενικών-παρεμφερών υλικών. Δεν με απασχολεί αν θα είναι κάτι επώνυμο ή custom-made αρκεί να είναι σοβαρή κατασκευή για τη συγκεκριμένη χρήση (audio equipment), καθώς το πάνω ράφι για παράδειγμα θα φιλοξενεί πικάπ, άρα δεν θέλουμε κραδασμούς. Είμαι ανοιχτός και σε όποιον αναλαμβάνει σοβαρή και ποιοτική κατασκευή με τις παραπάνω προδιαγραφές.

Βρίσκομαι Αθήνα . Επικοινωνία με pm.
 
Last edited by a moderator:


Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.600
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top