Ζήτηση Samsung 46A656 Τροφοδοτικό

Reaction score
4
Ζητείται επειγόντως Τροφοδοτικό για Samsung 46A656 που δυστυχώς έχει το γνωστό πρόβλημα που ανοιγοκλείνει αλλά ακόμη πιο δυστυχώς δεν είναι το γνωστό πρόβλημα με τους φουσκωμένους πυκνωτές , ώστε να τους αλλάξω και να τελειώνω. Οπότε αν κάποιος για οποιοδήποτε λόγω έχει το εν λόγω τροφοδοτικό please pm.

Reaction score
0
Απάντηση: Ζήτηση Samsung 46A656 Τροφοδοτικό

Φιλε μου αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα (samsung lcd 40A656A1F), αργει πολύ να ανοίξει, αρχικά ακουγα μικρό θόρυβο. Υποθέτω οτι ειναι τροφοδοτικό, απο οτι διαβασα τουλαχιστον στο ιντερνετ. Απο το service θελουν 30 ευρω μονο για ανοιγμα & έλεγχο. Αυτο με τους πυκνωτές δεν ισχύει σε μας?
δηλαδή παμε για τροφοδοτικό? Αν ειανι ετσι ισως να μην αξιζει να επισκευαστεί. Αν έχεις νεότερα σε παρακαλώ απαντησε μου

Reaction score
0

Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αφου την ανοιξω κ αποκλεισω την ευκολη λυση (πυκνωτες) θα σε ενημερωσω για το θεμα του τροφοδοτικου, σημερα εκανα ενα reset κ προσωρινα λυθηκε το θεμα (ισως ηταν τυχαιο, ισως το κανει μονο οταν κρυωσει). ελπιζω να μην ειναι το panel γιατι με τα service ειμαι πολυ καχυποπτος κ δεν τους εχω πολυ εμπιστοσυνη. θα σε ενημερωσω παντως. και παλι ευχαριστω

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Φιλε μου αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα (samsung lcd 40A656A1F), αργει πολύ να ανοίξει, αρχικά ακουγα μικρό θόρυβο. Υποθέτω οτι ειναι τροφοδοτικό, απο οτι διαβασα τουλαχιστον στο ιντερνετ. Απο το service θελουν 30 ευρω μονο για ανοιγμα & έλεγχο. Αυτο με τους πυκνωτές δεν ισχύει σε μας?
δηλαδή παμε για τροφοδοτικό? Αν ειανι ετσι ισως να μην αξιζει να επισκευαστεί. Αν έχεις νεότερα σε παρακαλώ απαντησε μου
Σε λίγες μέρες δε θα ανοίγει καθόλου. Την δική μου δεν την πρόλαβα. Γύρισα από διακοπές και μόλις την άνοιξα κάηκαν οι πυκνωτές και δυστυχώς έκαψαν και κάποια ολοκληρωμένα στο τροφοδοτικό. Οι πυκνωτές είχαν σχεδόν ψηθεί...

Αποτέλεσμα 80€ ζημιά.

Καλύτερα απευθύνσου σε έναν ηλεκτρονικό που θα σου αλλάξει τους πυκνωτές. Έτσι κι αλλιώς είναι εκτός εγγύησης οπότε δε χρειάζεται να πας σε εξουσιοδοτημένο service...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss