- Reaction score
- 37.088
Αισιως γυρισαμε απο τα Ζαγοροχωρια το 3ημερο της 28ης Οκτωβριου 2011
Πολυ κουρασμενος, πολλα τα χιλιομετρα , αλλα με ομορφες αναμνησεις.
Προσπαθησα να κανω καποιες εικονες, τιποτα ιδιαιτερο, αλλα θα βαλω καποιες.
Καποιες ειναι απο το κινητο και καποιες απο τη μικρη μου DSLR.
Δεν κουβαλησα μεγαλη μηχανη, ουτε φακους, ουτε τριποδια, τιποτα...
Δυστυχως η ευτυχως, προσπαθησα να ζησω τη στιγμη, ημουν κ λιγο αδιαθετος...δεν ημουν για πολλα πολλα.:120:
Τωρα κ με το δικιο σας θα πειτε, " καλα , πηγες μεχρι εκει κ εκανες απλα snapshots-στιγμιοτυπα?"
Ναι, δεν μπορεσα κ δεν ειχα πλυ χρονο να αποτυπωσω την ιδιαιτερη ομορφια του Ζαγοριου, παρα προτιμησα να κανω διαφορες αλλες υπαιθριες δραστηριοτητες οπως rafting, mountain bike, πεζοποριες, ιππασιες, διασχιση φαραγγιου, οινοποσιες, μπυροποσιες, κρεατα στη σχαρα, μανιταρια, αγρια χορτα, βοτανα κλπ κλπ.
:116:
Βαζω λοιπον σιγα σιγα καποιες φωτο κ μου λετε τη γνωμη σας...
Πολυ κουρασμενος, πολλα τα χιλιομετρα , αλλα με ομορφες αναμνησεις.
Προσπαθησα να κανω καποιες εικονες, τιποτα ιδιαιτερο, αλλα θα βαλω καποιες.
Καποιες ειναι απο το κινητο και καποιες απο τη μικρη μου DSLR.
Δεν κουβαλησα μεγαλη μηχανη, ουτε φακους, ουτε τριποδια, τιποτα...
Δυστυχως η ευτυχως, προσπαθησα να ζησω τη στιγμη, ημουν κ λιγο αδιαθετος...δεν ημουν για πολλα πολλα.:120:
Τωρα κ με το δικιο σας θα πειτε, " καλα , πηγες μεχρι εκει κ εκανες απλα snapshots-στιγμιοτυπα?"
Ναι, δεν μπορεσα κ δεν ειχα πλυ χρονο να αποτυπωσω την ιδιαιτερη ομορφια του Ζαγοριου, παρα προτιμησα να κανω διαφορες αλλες υπαιθριες δραστηριοτητες οπως rafting, mountain bike, πεζοποριες, ιππασιες, διασχιση φαραγγιου, οινοποσιες, μπυροποσιες, κρεατα στη σχαρα, μανιταρια, αγρια χορτα, βοτανα κλπ κλπ.
Βαζω λοιπον σιγα σιγα καποιες φωτο κ μου λετε τη γνωμη σας...