Ζειτήτε προενησχύτεις

Status
Not open for further replies.
A

AKARL

Guest
Ζήτω προενησχύτη χαϊέντ έος 35.000 εβρό για άμεσι αγωρά μέχρη σήμερα το βράδη.

Απαρέτιτι προυπόθεσι να ακούγετε πολλή καλά, να έχη καλώ ήχω!

Προσφωρές μώνω αιδό γιατή δεν κσέρω να δγιαβάζο αυτά τα πμ.

Reaction score
390
Ζήτω προενησχύτη χαϊέντ έος 35.000 εβρό για άμεσι αγωρά μέχρη σήμερα το βράδη.

Απαρέτιτι προυπόθεσι να ακούγετε πολλή καλά, να έχη καλώ ήχω!

Προσφωρές μώνω αιδό γιατή δεν κσέρω να δγιαβάζο αυτά τα πμ.
Καλημέρα και καλό μήνα.
Προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας.
Το βράδη γράφεται με οι,δηλαδή βράδοι.

Reaction score
1.155
Πουλάο προνυσχειτί χουίεντ μάρκα Mekapses mark iv γεια σαίνα μπωρό να τω δόσο μώνω 35.500 ευλώ, αν επυθημής να των ακρωάσης έλα το πάσκα που σουβλείζο αρνηά να ακούσης πος πέζη στη πλατία του χορηού πάρται με τηλαίφονο στο 6969696960 για τα παιρετέρο, φκαριστό πολλή:lolsign:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.814
Χαραμίζεται τέτοιο συγγραφικό ταλέντο σε αγγελίες προενισχυτικών σταδίων.

Γράψτε ένα βιβλίο κύριέ μου, θα γίνει ανάρπαστο.

Επί του θέματος: Χαρίζεται έναντι ευτελούς χρηματικού αντιτίμου ο υπέρτατος προενισχυτής όλων των εποχών και κόσμων και συμπάντων, 3ο χέρι, πολύ προσεγμένος, ανέκαθεν σε περιβάλλον μη καπνιστή (ανικοτίνωτος σένιος καθαρός κι από σκόνη σε επίπεδο άγκστρομ - ζιζικου), μόνο για αληθινούς τελειομανείς, λάτρεις της ποιότητας.

Με 1 αβουγουδού στην πόρτα σας.

Προενίσχυση σε επίπεδο πικοβόλτ και βγάλε.

Οδηγίες χρήσης χειρόγραφες, 27 τόμοι, 2.500 σελίδες Α1 ο κάθε τόμος, χρυσόδετοι και με δέρμα καφεπορτοκαλί σαλαμάνδρας Ιμαλαΐων, έναντι 568.897 αβουγουδού.

Last edited:

ika

News
Reaction score
16.952
Ο συμφορουμίτης Costas Coyas θα έχει πάθει λαλά με τα άψογα Ελληνικά.

A

AKARL

Guest
Χαραμίζεται τέτοιο συγγραφικό ταλέντο σε αγγελίες προενισχυτικών σταδίων.

Γράψτε ένα βιβλίο κύριέ μου, θα γίνει ανάρπαστο.

Επί του θέματος: Χαρίζεται έναντι ευτελούς χρηματικού αντιτίμου ο υπέρτατος προενισχυτής όλων των εποχών και κόσμων και συμπάντων, 3ο χέρι, πολύ προσεγμένος, ανέκαθεν σε περιβάλλον μη καπνιστή (ανικοτίνωτος σένιος καθαρός κι από σκόνη σε επίπεδο άγκστρομ - ζιζικου), μόνο για αληθινούς τελειομανείς, λάτρεις της ποιότητας.

Με 1 αβουγουδού στην πόρτα σας.

Προενίσχυση σε επίπεδο πικοβόλτ και βγάλε.

Οδηγίες χρήσης χειρόγραφες, 27 τόμοι, 2.500 σελίδες Α1 ο κάθε τόμος, χρυσόδετοι και με δέρμα καφεπορτοκαλί σαλαμάνδρας Ιμαλαΐων, έναντι 568.897 αβουγουδού.

Φύλλε μου Καλαί σε εφχαριστό γειά τα καλά σου λόγεια.

Διστιχός ο προενησχύτης σου δεν ίνε χαϊέντ. Κσέρο ώμος έναν ποδωγιατρό που μπωρή να τον ενδγιαφέρη.

Εμαίνα με ενδγιαφέρη η μία σάβρα αναλώγος πχιός θα Πάρη το προτάθλυμα: αν το Πάρη η ξαδέρφι θαίλο την κητρηνόμαβρι, αν το Πάρη ο γάβρος θαίλο την άλλυ ... αν το Πάρη η Μπαοκάρα ... Δυκαίφαλε τραιλένωμε!

Reaction score
1.155
Μειν χαλλάται την αγκελήα με άσκωπα σχόλεια, έλα αγαπυτέ μου φήλλε στο χορηό να ακρωάσοις το δυκό μου μυχάνειμα ανοίμερα το πάσκα στην πλατύα που ήναι σηνδεμαίνω με τα οιχήα της εκλυσήας να πάθης κωκωμπλώκω να φάμαι κε τα αρνυά να πυούμε κε κρασηά, τα λευτά να φαίρης μαζύ γηα να πάρης τον πρωνυσχητύ αμμέσος, απώ τη καρώτσα του ντάτσουν θα το βάλλουμε στο δηκό σου μπωρτμπαγκάζ κε έφοιγες.

Reaction score
15.469
Φιλε ακαρλε,αμα θες να σαξεις επιτελοθς ενα σοβαρο ηχοσυστημα να γουσταρεις το σιντ μπαρετ σου πουλω
το προενισχυτη μου φουενα απο το πρωτο βατ 80 ευρω
το ντελικο μου παρασαουντα (εδα που λειπει ο αλλος) 300 ευρα
και τσι ηχειαρες μου φοκαλ απου σαχνει αυτα που δε μπορει κιανεις να παρει και τα κανουμε ολοι κρεμασταρια 600ες ευρουλαρες
πλεροφοριες εντως
η προσφορα ισχυει εδα και οσο γροικω το ροκεντρολ των λεντζεπ (12 διασκευες) - μετα θα τα δωρισω στο χαμογελο του παιδιου να δω επιτελους ενα ευτυχισμενο αθρωπο να γροικα τη μουσικη ντου και οϊ στραβομουτσουνιασμενους να ξανοιγουνε ηχεια και να διαβαζουνε πιντιεφ
τη καλημερα μου ...

J

JORDANELLI

Guest
Φοίλε αφου ζοιτάς ταιτιο προαινησχοιτεί έλα το βράδοι στον Εσπαιρινό του αγοίου σποιροίδονα να δείς και να ακούσης το τελεφτέο μονέλο του Ιάπονα που-τσον του που τον είχε θαμένο σε αφράτο καστανόχομα 150 χρόνια και τον έβγαλε τώρα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Φοίλε αφου ζοιτάς ταιτιο προαινησχοιτεί έλα το βράδοι στον Εσπαιρινό του αγοίου σποιροίδονα να δείς και να ακούσης το τελεφτέο μονέλο του Ιάπονα που-τσον του που τον είχε θαμένο σε αφράτο καστανόχομα 150 χρόνια και τον έβγαλε τώρα
Μπρρρ...Αυτό δεν μοιάζει με προενισχυτή αλλά με τον...Κόμη Δράκουλα.:roflmao:
Πολυ Φου Μπου μαζευτηκε στην αγγελία :o
Και Μπι Ες,μην ξεχνιόμαστε.:D

A propos,αναζητώ SET μονομπλόκ αρχιτεκτονικής και με σταθερή συμπεριφορά επί ονομαστικών φορτίων 2 Ωμ για να οδηγήσει το ευαίσθητο ηχείο που έχω αποκτήσει από τη ΄΄σοβαρή΄΄ γερμανική διάδοχο της Ρεντέκο...
http://www.klangstube.de/product_info.php?info=p328_50e.html
(Να δεις που θα νομίζουν πως πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου...) ;)

Last edited:

A

AKARL

Guest
νασουπο
να σου δοκο (πουλισο) αινα σινγινκγ μπολ να υσαξις......
να μυν παιτας και λευτα διλα δυς
Ήντα κάνει κειονά το τσικάλι μρε RG; Δεν πσάχνο γυογυό για ντο γυό μου ... χαιέντ πρωαινυσχήτι πσάχνω για τον Κραουνάκη μου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
tea Λες οραι.....
αιχι θιρα γιουνηβαιρςαλ κε κουμπονυσ απω αιθαιναιτ...μαιχρι χαιντιμιαι (hdmi) ,3,3...
αλιοσ να κανο παιτρα τυν καρδηα μου κε να σου πλησω αφτον
Κε αφτω για των κραουνακι δαιν αιπραιπαι να το πης.....
νατανε σταματης λαλας...να πο νε
αλλα κραουνακισ.....ρηχνυς αιπιπαιδω

Attachments

A

AKARL

Guest
A propos,αναζητώ SET μονομπλόκ αρχιτεκτονικής και με σταθερή συμπεριφορά επί ονομαστικών φορτίων 2 Ωμ για να οδηγήσει το ευαίσθητο ηχείο που έχω αποκτήσει από τη ΄΄σοβαρή΄΄ γερμανική διάδοχο της Ρεντέκο...
http://www.klangstube.de/product_info.php?info=p328_50e.html
Καλαί μου φύλλε Μπχούτχια μπωρήζ να πάπσης να πσάχνης γυατί σε αίχο σάκση επυδεί ίσε απετυτικώς ακρο-αμα-τικόφυλλος! ;)

Πρύν απώ λήγω επικινώνυσα με το φυλλαράκι μου απώ τα παληά τον Τόνι τον "Ολανδώ" που εχη το αιργαλύω που πσάχνεις. Από 319Κ θα το Πάρης μώνω 115Κ κε μωντυφχιαζμαίνω γειά να δουλέβη σταθαιρά στα δγυό Όχμ!

Ο Τόνις μου χροστά Χάρι γυατί τον ήχα κσεμπλαίκση απώ κάτη ντράβαλα στην Ήω το καλωκέρη του 89 ... :spiteful:

Στήλτου μνιά μυκρί πρωκαταβωλύ 50-60Κ κε καθάρυσαις! :party: :drinks:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67