Ζητάω γνώμες για TV 42" η οποία θα πρέπει να ....

dsk

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,
κατ' αρχάς να πω τα συγχαρητήριά μου στο forum , στους διαχειριστΑς του και σε οσους/όσες συμβάλλουν με τα posts τους στην αυξηση και το μοίρασμα της γνωσης..
Και μετά το 'γλύψιμο' ας προχωρήσω στο ψαχνό.
Λοιπόν αναζητω (σχετικά άμεσα, αν μου πειτε κάτι καλό , ίσως και την πάρω αυριο για να την κανω δωρο στη γυναίκα που επιστρέφει σπίτι μεθαύριο), τι έλεγα , α ναι, λοιπόν ψαχνω TV-LCD ,
1) 42 " αυστηρά (πάνε οι Samsung δηλαδή)
2) μέχρι 900 Euros,
3) η οποία θα παίζει από το ΓΙΟΥ-ΕΣ-ΜΠΙ ταινιες ( από τις απλές που κατεβαζουμε όλοι από τους trackers, έως τις mkv. Τωρα αν ο ήχος είναι dts και δεν τις φορτώσει καν η τηλεόραση ( κάτι είδα σχετικά στο φορουμ) τι να κάνουμε.. Εχω την εντυπωση πως οι uploadres κανουν μετατροπή σε AC-3 προτού ανεβάσουν τη ταινία..
Επίσης θα ήθελα να μπορεί η TV να κάνει access στο δίκτυο του σπιτιού μου και να παίζει από αυτό ταινίες/φωτός κλπ..

4) Επίσης να είναι στα 100 hz, και
5) να έχει responce από 3,5 και κάτω ( μπας και παιξουμε και κανα παιχνιδάκι)
6) αν βγαζει και τον ηχο με οπτική σε εναν ενισχυτη καλο θα είναι ..

Σας ευχαριστώ in advance που λένε στην πατρίδα μου την Ευρυτανία..

ΕDIT: ξαναδιάβασα το ποστ που ανοιξα, και διαπίστωσα ότι ζητάω μασημένη τροφή και ίσως εκνευρίσω κάποιον.. Πιστέψτε με όμως, εψαξα αρκετά στις σελίδες του φορουμ, είδα κείμενα που ειναι περσινά, και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη... Αλλωστε πολλες φορές , άλλα λενε οι κατασκευαστες και άλλα συμβαινουν στη πραγματικότητα, οπότε η αξία ενος τετοιου φορουμ ειναι τεράστια..

dsk

Reaction score
0
Απάντηση: Ζητάω γνώμες για TV 42" η οποία θα πρέπει να ....

Στα 100Ηz γιατί ; Ολες πλέον είναι από 200 και πάνω αν δεν κάνω λάθος :126:

Πρόταση...τα πάντα όλα !

http://www.skroutz.gr/s/265097/LG-42LD650-42.html?keyphrase=LG+42LD650+++42
Σε ευχαριστώ Νικ, τρέχω να δω το link σου ..

EDIT: Πολύ καλη πρόταση. Ειλικρινά είχα δει μεχρι την Ld550.. Πώς μου ξεφυγε.. σε ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
1

Την ίδια έχω σε 47'' όμως, γι' αυτό στην πρότεινα :126: , θα την ευχαριστηθείς σίγουρα :107:

dsk

Reaction score
0

Την ίδια έχω σε 47'' όμως, γι' αυτό στην πρότεινα :126: , θα την ευχαριστηθείς σίγουρα :107:

και κάτι όχι και τόσο σημαντικό, απλά για να το γνωρίζω....

Ηχο dts παιζει ?
Δεν με ενδιαφερει τόσο το να ακούσω 5καναλο ήχο, αλλά να ακούσω εστω και οτιδήποτε. Ενοώ να ΜΗν κολλάει όλη η ταινία.. Πχ αν συνδεσεις τις αναλογικές εξόδους σε ενα Audio IN ενός ενισχυτή, μήπως περνάει ο ήχος ?
Σε ευχαριστώ και πάλι και 1000 σορυ για το πρήξιμο..

Reaction score
1

και κάτι όχι και τόσο σημαντικό, απλά για να το γνωρίζω....

Ηχο dts παιζει ?
Δεν με ενδιαφερει τόσο το να ακούσω 5καναλο ήχο, αλλά να ακούσω εστω και οτιδήποτε. Ενοώ να ΜΗν κολλάει όλη η ταινία.. Πχ αν συνδεσεις τις αναλογικές εξόδους σε ενα Audio IN ενός ενισχυτή, μήπως περνάει ο ήχος ?
Σε ευχαριστώ και πάλι και 1000 σορυ για το πρήξιμο..

Οχι δυστυχώς δεν παίζει, μόνο DD ή AC3...νομίζω μόνο ένα μοντέλο Samsung αποκωδικοποιεί DTS.Να σου πω, εμένα δεν με πειράζει, έτσι κι αλλιώς τα κάνω passthrough στον ενισχυτή αφού μόνο ταινίες βλέπω στην εν λόγω TV...δεν με πρήζεις :107:

dsk

Reaction score
0

έτσι κι αλλιώς τα κάνω passthrough στον ενισχυτή αφού μόνο ταινίες βλέπω στην εν λόγω TV...δεν με πρήζεις :107:
Eψαξα το φορουμ για το τι ακριβως σημαινει το pasthrough που εγραψες , αλλα δεν εβγαλα ακρη..

Τι ακριβως ενοείς οτι κάνεις με το πασθρου ?

Reaction score
119

Passthrough ειναι να "περναει" τον ηχο ως εχει στον ενισχυτη και να αναλαμβανει να τον αποκωδικοποιησει/αναπαραγει αυτος (...εφοσον διαθετει DTS στην περιπτωση μας).

dsk

Reaction score
0

Passthrough ειναι να "περναει" τον ηχο ως εχει στον ενισχυτη και να αναλαμβανει να τον αποκωδικοποιησει/αναπαραγει αυτος (...εφοσον διαθετει DTS στην περιπτωση μας).
αρα να υποθεσω οτι με ενα οπτικό καλωδιο που πεφτει σε εναν AV amp ο οποίος παίζει DTS, μπορείς με την συγκεκριμένη TV
να δεις και να ακουσεις ενα mkv ((με ήχο DTS) από το USB της TV
?

dsk

Reaction score
0

αρα να υποθεσω οτι με ενα οπτικό καλωδιο που πεφτει σε εναν AV amp ο οποίος παίζει DTS, μπορείς με την συγκεκριμένη TV
να δεις και να ακουσεις ενα mkv ((με ήχο DTS) από το USB της TV
?
Κι οταν λεω να ακουσεις ενα mkv , ενοώ φυσικά απο τα ηχεια που ειναι συνδεδεμένα στον ενισχυτη..

Ευχαριστώ κ πάλι..

dsk

Reaction score
0

Tελικά την LG-42LD650 που πρότεινε ο φίλος madpax, την βρίσκω σε καλη τιμή σε ελάχιστα μαγαζιά , και με μια ερευνα που εκανα ,
ανακάλυψα οτι αυτη η TV δεν εχει εισαχθεί ποτΕ από την ευρωπαική και ελληνική αντιπροσωπεία.

Πραγματι στο site http://www.lg.com/gr/index.jsp
η τηλεόραση δεν υπάρχει .

Και ηταν γαμωτο , καταπληκτική TV με ολα οσα ηθελα..

Ξερει κανεις αν θα ειχα πρόβλημα σε περιπτωση αγοράς και πιθανου προβληματος της αν απευθυνομουν στην αντιπροσωπεια ?
Απ΄οτι βλέπω μάλιστα την εχει και στο site του ο Κωτσοβολος..

Ξερει κανεις κατι σχετικά με αυτες τις υποθεσεις παρα-εισαγωγής ?

Reaction score
1

Είναι παλαιότερο μοντέλο γι' αυτό δεν την έχει στο site.Τον Ιούλιο που την αγόρασα την είχε κανονικά σε όλες τις ίντσες του μοντέλου.Από μεγάλη αλυσίδα την πήρα και μιά χαρά χαρτιά είχε μέσα και μάνιουαλ στα ελληνικά, δεν νομίζω να είναι παραεισαγωγή.Αλλά πάλι σου λέω ότι έχω τη 47άρα όχι τη 42άρα...

dsk

Reaction score
0

Είναι παλαιότερο μοντέλο γι' αυτό δεν την έχει στο site.Τον Ιούλιο που την αγόρασα την είχε κανονικά σε όλες τις ίντσες του μοντέλου.Από μεγάλη αλυσίδα την πήρα και μιά χαρά χαρτιά είχε μέσα και μάνιουαλ στα ελληνικά, δεν νομίζω να είναι παραεισαγωγή.Αλλά πάλι σου λέω ότι έχω τη 47άρα όχι τη 42άρα...
OK σε ευχαριστώ πολύ .
Παντως εχει σχεδον εξαντληθεί το μοντέλο και ο κοτσοβολος, εχει ενα τελευταιο -εκθεσιακό όμως - κοματι που το δινει 850 Ευρω με εγγυηση όμως 5 χρονων. Αξιζει λες ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp