Δικό μου λάθος στο ότι έκανα κλικ στα link για τις αγγελίες του konredd και όχι στο "εδώ" που παραπέμπει στο ebay..
Δεν θέλω να έχω πάρε-δώσε με κάποιον Κινέζο ( η πρώτη σελίδα του ebay, με εξαίρεση δυο-τρεις αφορά πωλητές από Κίνα).
Επειδή έχω και ένα WD δεύτερης γενιάς ( με το ματ τηλεχειριστήριο) βλέπω ότι και αυτό μου κάνει.
Αν βρεθεί κάποιο καλώς, αλλιώς δεν πειράζει. Δεν θέλω να μπλέκω με ebay και αγορές από την άλλη άκρη του κόσμου.
Άμα βρεθεί κανένας που να του έχει ψοφήσει ο player και να πουλάει το τηλεχειριστήριο ευχαρίστως να το αγοράσω.
Αυτή τη στιγμή πάμε ένα τηλεχειριστήριο από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο, αν δεν βρεθεί τίποτα θα πάρω από καταστήματα στην Αθήνα με 16~18€ καινούργιο, εκτός αν βρεθεί κάτι φθηνότερο από κάποιον που δεν το χρειάζεται.
Από το να πεταχτεί ένα εξάρτημα στα σκουπίδια (τηλεχειριστήριο) καλύτερα να το αγοράσω εγώ ή κάποιος που το χρειάζεται.
Aν η "εγχώρια αγορά" δεν με καλύψει τότε θα ψάξω στο εξωτερικό.
Αν το αρχικό post είχε "edit" θα 'έβαζα ότι και τα τηλεχειριστήρια από gen2 μας κάνουν.
To τηλεχειριστήριο βρέθηκε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Κυριακού που όταν τον ρώτησα πόσα θέλει μου είπε: "Τίποτα".
Γιάννη να ΄σαι καλά και ξανά σ' ευχαριστώ.