Ζητάω φτηνή παλιά αλλά άριστη λειτουργικά LCD TV 32-37 ιντζών

Reaction score
3
Ζητάω ότι λέει ο τίτλος... μια τηλεόραση παλιά lcd (και μόνο) να είναι σχετικά γνωστή μάρκα αξιόπιστη και άριστη λειτουργικά (αν έχει σε κάποιο πλαστικό της κάποια γρατζουνίτσα δεν χάλασε ο κόσμος).

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν έχει ενσωματωμένο mpeg4 δέκτη (είναι όμως μεγάλο + αν δίνεται και δέκτης μαζί ιδιαίτερα με hdmi) και φυσικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου gimmicks όπως smart ή ethernet ή media player και άλλα τέτοια αφού θα πάει σε μεγάλους ανθρώπους σε χωριό.
Πρέπει απλά να είναι άψογη λειτουργικά χωρίς πρόβλημα σε χρώματα, εικόνα, Pixels ή σε πολύωρη χρήση κτλ κτλ (άψογη δηλαδή) και με hdmi.

Τιμή συζητήσιμη ανάλογα το μοντέλο αλλά υπόψιν πως μιλάμε για κάτι πολύ φτηνό για μεγάλους ανθρώπους (αλλιώς αν ήταν έπαιρνα καινούρια με 190 από ΜΜ). Max τιμή ορίζω τα 100 ευρώ ανάλογα το μοντέλο και τα παρελκόμενα πάντα, αλλά ακούω κάθε πρόταση..

Μπορεί για ανταλλαγή να δοθεί κάτι απ τα παρακάτω ή και συνδυασμός (+ μετρητά ανάλογα το μοντέλο):
1) Media player himedia 600c το μεγάλο που παίρνει σκληρό και έχει wifi
2) HDD 2,5 ιντζών 320gb
3) Καφετιέρα Dolce gusto picollo εντελώς αχρησιμοποίητη στο κουτί της

Η συναλλαγή μέχρι την άλλη Παρασκευή στην Αθήνα (νωρίτερα αν είναι δυνατόν) καθώς μεγάλο Σάββατο φεύγω και θα ήθελα να την έχω μαζί. Εναλλακτικά από Μεγάλο Σάββατο μέχρι Τετάρτη του Πάσχα θα είμαι Θεσσαλονίκη.

ΜΟΝΟ για χέρι με χέρι σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη (κατά προτίμηση να την δω σε λειτουργία) τις περιόδους που αναφέρω!

Υ.Γ Διευκρίνηση χωρίς παρεξήγηση.. μετά από νέο φιάσκο από άλλον έναν χρήστη με χοντρό δούλεμα (την ίδια δικαιολογία, όταν βρίσκουν κάποιον να τους δώσει περισσότερα, μου την έχουν πει 3 διαφορετικοί χρήστες πάντα 1 μέρα πριν την συναλλαγή!!! ΛΙΓΗ πρωτοτυπία δηλαδή ρε παιδιά.. κάποιος θα μου το πει κάποτε για αλήθεια και δεν θα το πιστεύω. Παραπάνω να πω δεν χρειάζεται), δεν έχω πλέον τον χρόνο για καθημερινές συζητήσεις και επιπλέον χάσιμο χρόνου (μου τον στέρησε ο προηγούμενος) οπότε παρακαλώ όποιος στείλει (μόνο pm παρακαλώ) να είναι διατεθειμένος να το δούμε άμεσα χωρίς να παζαρεύει ταυτόχρονα με άλλους 5 και να είναι διατεθειμένος όταν πούμε ότι το κλείνουμε να το εννοούμε.

Reaction score
3
Επειδή τα περιθώρια στενεύουν, ορίζω σαν μέγιστη τιμή τα 120 ευρώ αλλά παρακαλώ να έχει σίγουρα έστω κάποιον εξωτερικό δέκτη (με hdmi) και κατά προτίμηση κάτι σε Samsung, LG και λοιπές μάρκες μοντέλα πχ 2008-2011

Reaction score
6
Καλημέρα.
Έχω μια Samsung LNS3241D 32 η οποία έχει παίξει ελάχιστα ,ειλικρινά, λόγω του ότι στον ίδιο χώρο υπάρχει προβολέας και υπάρχει και 2η τηλεόραση στο σπίτι από την οποία βλέπουμε σχεδόν πάντα.
Τα χρώματα της είναι σαν την πρώτη ημέρα ,καμιά σκιά κανένα pixel καμένο.
ΜΑζί με τον αποκωδικοποιητή Digital World 150 ο οποίος είναι και HD μπορώ να τα δώσω πακέτο περίπου 120-130€.
Αν σε ενδιαφέρει μου γράφεις μνμ έχοντας υπόψιν ότι μένω Χαλάνδρι και φεύγω κι εγώ Μ. Παρασκευή.
Κώστας

Reaction score
3
Αφού δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι σήμερα και αύριο πρωί φεύγω (με τον sdrolito δεν μπορέσαμε λόγω χρόνου αφού έφευγε πριν από εμένα), παρακαλώ να κλείσει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp