Ζητάω φτηνό δικάναλο για σχολείο

Reaction score
2.557
Τον θέλω για να οδηγήσει 2 ηχεία ιδιοκατασκευής.

Το σετάκι (DVD+ενισχυτής+ηχεία) θα χαριστεί σε ένα δημόσιο σχολείο στη Λάρισα όπου η φίλη μου (καθηγήτρια μουσικής) δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα ελάχιστα ευρώ που χρειάζονται για να πάρει κάτι τέτοιο και να κάνει σωστά τη δουλειά της!

Οπότε αν κάποιος έχει κάτι φτηνό (και χάρισμα δεχόμαστε...) ας μου πεί. Δεν χρειάζεται παραπάνω από 2 κανάλια αλλά κάτι καλοί AVR 5.1 δίνονται κάτω από 100 ευρώ. Μου κάνουν, αλλά δεν χρειάζομαι τα επιπλέον κανάλια και το ραδιόφωνο κλπ...

Όσοι πιστοί προσέλθετε (σε περίπτωση δωρεάς βάζουμε κα το όνομά σας στον κατάλογο των δωρητών).:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Ζητάω φτηνό δικάναλο για σχολείο

Καλημέρα....Εχω ενα δικάναλο Luxman και ενα DVDplayer στην διάθεσή μου, αν υπάρχει ενδιαφέρον τα δίνω σε χαμηλή τιμή...Ευχαριστώ, φιλικά Ζήνων...

Reaction score
2.557
Μια και είσαι κοντά στη Λάρισα, μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις μοντέλο, κανένα λινκ αν βρείς, και προτεινόμενη τιμή; (με πμ ή με post, όπως σε βολεύει...)
Ευχαριστώ.

Ξέχασα να πώ ότι ηχεία και DVD player έχω εγώ να δώσω - κοιτάω μόνο για ενισχυτή

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζητάω φτηνό δικάναλο για σχολείο

Μια και είσαι κοντά στη Λάρισα, μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις μοντέλο, κανένα λινκ αν βρείς, και προτεινόμενη τιμή; (με πμ ή με post, όπως σε βολεύει...)
Ευχαριστώ.

Ξέχασα να πώ ότι ηχεία και DVD player έχω εγώ να δώσω - κυττάω μόνο για ενισχυτή
Καλημέρα...Αψογα...Ένα Link:
http://images.google.gr/imgres?imgu...nw=121&prev=/images?q=luxman+L200&gbv=2&hl=el

Reaction score
9

Aν δεν εχετε καλυφθει ακομα, χαριζω εναν δικαναλο, η μονη του ιδιαιτεροτητα ειναι οτι ειναι χειροποιητος και φερει ονομα επανω.
Αν σας ενδιαφερει να βαλω φωτο

Reaction score
2.557
Re: Απάντηση: Ζητάω φτηνό δικάναλο για σχολείο

Aν δεν εχετε καλυφθει ακομα, χαριζω εναν δικαναλο, η μονη του ιδιαιτεροτητα ειναι οτι ειναι χειροποιητος και φερει ονομα επανω.
Αν σας ενδιαφερει να βαλω φωτο
Φυσικά και η δωρεά είναι προτιμώτερη.!!!!
Είσαι στην Αθήνα; (για να τον βάλουμε να παίξει με τα ηχεία που τα έχω σπίτι μου...Είναι 8 Ωμ, ιδιοκατασκευές και αυτά και αρκετά ευαίσθητα))
Σου στέλνω πμ με τα στοιχεία μου.

ΥΓ Λέω να γράψουμε επάνω (εκτός από το όνομα σου) "Δωρεά από AVSITE":107:

Reaction score
5

πάρε τον luxman, τον έχω ακούσει πολύ σε σπίτι φίλου, είναι αστέρι στα 50Ε

Reaction score
2.557
Re: Απάντηση: Ζητάω φτηνό δικάναλο για σχολείο

Δεν το αμφισβήτησα. Αλλά ούτε τα ηχεία είναι HiEnd. Αν παίζουν ικανοποιητικά με τον ενισχυτή που χαρίζει ο φίλος crazycamber δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν ακούγονται επαρκώς καλά τότε θα τον πάρω.
Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. Είναι καλό να ξέρω ότι είναι καλός γιατί με ένα Luxman προενισχυτή της εποχής εκείνης δεν ήμουνα καθόλου ευχαριστιμένος. Είχε ένα "πέπλο" που θόλωνε τον ήχο...

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Εγώ αποσύρομαι...Ευχαριστώ..:105:

Reaction score
2.557
Ελπίζω φίλε zinonmirto να μη παρεξηγείς την πρόθεσή μου να δεχτώ την δωρεάν προσφορά του συμφορουμίτη crazycamber. Φυσικό δεν είναι; Και εγώ τα δικά μου δώρο τα κάνω.

Reaction score
0

Τι ειναι αυτα που λες φιλε μου...Αν ειναι δυνατον, μικρα παιδια ειμαστε....Ολα καλα, Καλημερα...:138:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Messenger
τωρα ειδα τι ζητας και μαλιστα για τη Λαρισα (
καργα ρεεε!!!). Αν δεν καλυφθεις με τον φιλο μας πες μου να σου δωσω εναν δικο μου ΑΚΑΙ, 2Χ100 (νομιζω) τελειο, ειδικα για την μουσικοπατριωτισσα (μιας και η μελλουσα νυφη μου ειναι του ιδιου...φυραματος κι αυτη!)

Reaction score
2.557
Λάκη λέω να δοκιμάσω με τον 2χ25 W του φίλου crazycamber. Θα ενημερώσω.

Ίσως καλύτερα να αναλάβεις εσύ το project :126: τοπικά. Δηλ. αν δεν φτάνουν τα 2χ25 βάλε τον AKAI 2x100. Θα σε κρατήσω ενήμερο έτσι κι αλλιώς.

Reaction score
2.557
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάκη (Lakiss51) για τον πλήρη εξοπλισμό του 14ου Γυμνάσιου Λάρισας με Hi-End (CD player + Nakamichi Pre+Power amp + ηχεία Jensen παρακαλώ!) εξοπλισμό...!

Νάσαι καλά Λάκη. Όταν ξαναανέβω θα περάσω να τα πούμε και από κοντά.

Η αγγελία αυτή μπορεί να κλείσει.

ΥΓ Μου άρεσε αυτή η ιδέα. Να κυττάξουμε και άλλα σχολεία και ότι δεν μας χρειάζεται να το στήναμε εκεί;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.771

Μπράβο θείο!!!:446:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ευχαριστω κι εγω Βαγγελη και... ανηψιε β΄:)135:).
Καλα θα ηταν οτι μη χρησιμοποιησιμο, να το χαριζαμε καπου.
Βαγγελη αν υπαρξει προβλημα στα μηχανηματα (μη καλη λειτουργια, συνδεσεις κλπ) πες του μπραδερ να μου τηλεφωνησει χωρις δισταγμο (δηλ...αδιστακτα! :135: ). Κι οταν φτιαξει τα ηχεια θαθελα να τα ακουσω.

Reaction score
2.557
Για τα ηχεία του είπαν 150 ευρώ οπότε μάλλον θα ανεβάσω τα δικά μου σε πρώτη ευκαιρία...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ζητάω φτηνό δικάναλο για σχολείο

Για τα ηχεία του είπαν 150 ευρώ οπότε μάλλον θα ανεβάσω τα δικά μου σε πρώτη ευκαιρία...
150;;;:141: εχεις πμ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βαγγελη τι εγινε με τα ηχεια;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members