Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.....
Βασικά συμφωνώ με τον Abessalom...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.....
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ......
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ.....
Ρε ά πάγαινε που θες και πτυχίο, τελεμέ, αχρηστοανίκανε.Δεν άντεξα και του έστειλα πμ.
Μου απάντησε ...
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕ ΕΔΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑ.......Που να συμμεριστείτε εσείς οι βολεμένοι πλουτοκράτες τα ζόρια ενός πτωχού επαρχιωτόπουλου, που σπουδάζει και δουλεύει (τον κόσμο); Να μη δείτε άλλο άνθρωπο να προκόφτει.
Ρε το λαμόγιο θράσος!
Ρε ά πάγαινε που θες και πτυχίο, τελεμέ, αχρηστοανίκανε.![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕ ΕΔΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑ.......
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.....
Ευτυχώς πρόλαβα κι έκλεισα μαζί του συμφωνία, πριν κατέβει η αγγελία.ΕΦΥΓΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ........
Ντεφορμέ σε βρίσκω. Είναι φανερό ότι κάμνω χιούμορ, έστω μέτριας ποιότητας. Όσο για το Χαλάνδρι που σε ρώτησε ο Αβεσαλλώμ, είναι γιατί εκεί κάτι "φτωχαδάκια" φτιάχνουν πλαστές πινακίδες.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕ ΕΔΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑ.......
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.....
"Ζητείται ατομο με γνωσεις......οχι μεγαλης ηλικιας να φαινεται για φοιτητης)Ευτυχώς πρόλαβα κι έκλεισα μαζί του συμφωνία, πριν κατέβει η αγγελία.
Θα πάρω την προκαταβολή και θα πάω να γράψω στον καθηγητή για τη "σχέση" μου με την κόρη του, με τόση λεπτομέρεια, που δε θα περάσει ούτε του Αγίου... Φούτσου ανήμερα.![]()