Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.603
...εκεί κάτι "φτωχαδάκια" φτιάχνουν πλαστές πινακίδες.![]()
Και γιατί δεν πληρώνει κάποιον χειρουργό για μια πλαστ(ικ)η προσώπου?
...εκεί κάτι "φτωχαδάκια" φτιάχνουν πλαστές πινακίδες.![]()
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Αφενός ξέρω πολύ καλά μαθηματικά, αφετέρου κανείς δε με μπερδεύει για μαθητή, αν μείνω τρεις μέρες αξύριστος.
Δεν άντεξα και του έστειλα πμ.
Μου απάντησε:
οταν αναγκαζεσαι τοσα χρονια να δουλευεις για να καλυψεις οικονομικα προβληματα,εχουν περασει δεκα χρονια στη σχολη,σου εχουν μεινει 2 τελευταια μαθηματα για πτυχιο πιυ τα εχεις δωσει τοσες φορες,και το κρατος στο τελος του ετους σε απειλει με διαγραφη,ε ΟΧΙ δεν ειναι ντροπη,και θα σε παρακαλουσα εφοσον δεν εισαι γνωστης της καταστασης να μην κανεις τετιου ειδους σχολια.
Εγώ πάλι, βλέπω πως απαντά το ίδιο άτομο. Μούφα ή σατανική σύμπτωση;Και η απάντηση:
Φιλε μου στα χερια καθενος χωρις πτυχιο εισαι σε αυτον τον κοσμο συγγνωμη που στο λεω αλλα ο κοσμος βασιζεται περισσοτερο στο ποσους ξερεις και απο ποια οικογενεια εισαι και ποσα λεφτα εχεις παρα στο ποσο καλος εισαι στο σχολειο/πανεπιστημιο και ποσο εξυπνος εισαι!
Θα ηταν πολυ διαφορετικα αν κανανε κουμαντο οι τεχνιτες και οι πρωτοποροι σε αυτον τον κοσμο!
Η αγγελια αφορα κατι απλο και οπως ειπα ζηταω καποιον να μου κανει πτυχιακες οχι πτυχιακη αρα καταλαβαινεις οτι ναι ισως αφορα και μενα αλλα ισως και οχι!
οπως και να χει το πραγμα δεν ειναι κατι που το κανουν περιπου το 80% των φοιτητων σημερων ημερα και καλως η κακως βρεθηκαν ατομα που το χρειαζονται!
Πριν ομως δειξεις με το δαχτυλο σκεψου οτι ισως να μην ειναι επειδη δεν ξερω αλλα επειδη εχω αλλες σκοτουρες στο μυαλο μου!
Και τελος δεν αφορα εμενα αλλα οπως και να χει ηθελα να πω καποια πραγματα!
Συνεπως πριν βιαστουμε ολοι να δειξουμε με δαχτυλο και να κατακρινουμε ας σκεφτουμε πρωτα το πως και γιατι και οτι ισως και σε μας να τυχαινε αυτο παρα στο οτι εγω ειμαι ασχετος και εσυ καλυτερος!
Άτιμη κενωνία που μέ έκανες απατεώνα...
Εγώ είμαι ο Messenger!Εγώ πάλι, βλέπω πως απαντά το ίδιο άτομο. Μούφα ή σατανική σύμπτωση;
Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η ταρίφα είναι 300€, βαίνοντας εύξουσα (επί τούτου αύξουσαΝέο κρούσμα!
Πτυχιακη Εργασια Νοσηλευτικη
Ζηταω ενα εμπειρο ατομο που να μπορει να αναλλαβει πτυχιακες εργασιες ατομων που φοιτουν στο τμημα νοσηλευτικης!
Παρακαλω σοβαρες προτασεις και υπευθυνα ατομα!
Ξερω τι τιμες παιζουν "εξω" οποτε οσο το δυνατον πιο προσιτη τιμη θα ηταν το καλυτερο!
Χρονικο περιθωριο μεχρι αρχες Αυγουστου!
Θα πάει μπροστά αυτή η χώρα - είμαι πολύ αισιόδοξος!
Την ανέφερα και του/της έστειλα μύνημα ότι δεν θέλω να πέσω στα χέρια του/της αν αρρωστήσω...
Που το κατάλαβες ότι είναι ο ίδιος;I am the messenger...
I am the passenger...
Δεν έγραψα πως απαντά ΣΤΟ ίδιο άτομο, έγραψα ΤΟ ίδιο άτομο![]()