Ζητείται βελόνα για κεφαλή Stanton 680 EE

Reaction score
11
Ζητείται βελόνα για κεφαλή Stanton 680 EE
Σε καλή κατάσταση απο Αθήνα για άμεση αγορά

Attachments

Reaction score
1.659
Υπάρχει αυτή που αγοράστηκε και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ γιατί πούλησα το πικάπ και δεν την έδωσα μαζί.
Αν σου κάνει στην δίνω 20 ευρώ, έχει παίξει 20 λεπτά, μόνο της έχω βγάλει το βουρτσάκι που επειρεάζει τον ήχο.
Με δοκιμή,νομίζω ότι κάνει και για την 680.

http://www.ebay.com/itm/NEW-ELLIPTI...rd_Player_Turntable_Parts&hash=item2eb7f36f12

Δημήτρης 6974328300

Reaction score
1.004
Έχω την αίσθηση οτι δεν κανει η 881 .
Παντως ο συγκεκριμενος πωλητης νομιζω πουλαει και βελονες για 680,681 .ειχα παρει παλιότερα απο αυτον.

Απλα σε ποιοτητα δε φτανει τις original η shibata βελονες. Ειναι απομιμήσεις που μπορει να φθειρουν τους δισκους σου

Reaction score
11
Δημήτρη ευχαριστώ αλλά προτιμώ να βρω την δικιά του για να είμαι σίγουρος αλλά και για να ακούσω πως παίζει μιας και από τότε που αγόρασα το πικ-απ μου είχε αυτή την κεφαλή αλλά η βελόνα ήταν χαλασμένη. Αγόρασα από το ebay μια aftermarket αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, κάποιος μου πρότεινε να πάρω μια Jico.. αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι από δικιά του εμπειρία με την συγκεκριμένη κεφαλή θα βοηθούσε πολύ…

Reaction score
1.004
Καλημερα,

Εχω τη συγκεκριμένη κεφαλη με τρεις βελονες :
Τη φτηνη απομιμηση απο ebay
Tην original
Τη shibata απο το μαγαζί jico sas το ιαπωνικό.

Συνήθως παιζω με την τελευταια. Ειναι πιο φωτεινή, πιο λεπτομερής απο τη δευτερη. Η original βγαζει μια παραπάνω ζεστασια. Με την απομιμηση δεν πολυπαιζω.

Jico βελονα δεν υπαρχει για τη συγκεκριμενη, μονο βελονα shibata.

Με την κεφαλη ειμαι πολυ ευχαριστημένος αλλα δεν ειναι η κυρια στο συστημα. Τη βαζω οταν θελω να αλλαξω γουστα!!
Ειναι πολυ τιμια επιλογη και η προταση μου ειναι να την κρατήσεις και να της παρεις καλη βελονα.

Reaction score
11
Σε ευχαρηστώ πολύ, μπορείς αν σου είναι ευκολο να μου στείλεις το λινκ να μην κάνω λάθος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.141
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead