Ζητείται ενισχυτής εώς 250 ευρώ

constantineparas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
8
Ζητείται ενισχυτής δικάναλος εώς 250 ευρώ . wΜόνη μου απαίτηση να βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση
Είμαι από Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
363
Ζητείται ενισχυτής δικάναλος εώς 250 ευρώ . wΜόνη μου απαίτηση να βρίσκεται σε άριστη λειτουργική κατάσταση
Είμαι από Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ
καλημερα σας
Παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου:
mail: [email protected] η τηλ.6936694303 Ευχαριστω

Reaction score
1.121
Είμαι από Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ
και σ' αυτά τα χρήματα γιατί να μην πάρεις έναν του κουτιού

Pioneer A-30

https://www.skroutz.gr/s/2011006/Pioneer-A-30.html

Ή και ακόμα φτηνότερο
Yamaha A-S201
https://www.skroutz.gr/s/3997431/Yamaha-A-S201.html#reviews

Reaction score
3.093

Reaction score
1.121
Γιατί θα πάρει πολύ καλύτερο που καινούργιος θα έχει τριπλάσια αξία
δεν διαφωνώ καθόλου .. άλλωστε και εγώ της ίδιας λογικής είμαι..
και τι δεν έχω πάρει απο αγγελίες εδώ μέσα..
όμως ο φίλος το μόνο κριτήριο που έθεσε ήταν το χρηματικό και να είναι δικάναλος (δικός μας..)

τίποτα παραπάνω.

με 250 λοιπόν σου έρχεται στην πόρτα σου με εργοστασιακή εγγύηση ένας παρα πολύ καλός ενισχυτής.

Reaction score
3.093
δεν διαφωνώ καθόλου .. άλλωστε και εγώ της ίδιας λογικής είμαι..
και τι δεν έχω πάρει απο αγγελίες εδώ μέσα..
όμως ο φίλος το μόνο κριτήριο που έθεσε ήταν το χρηματικό και να είναι δικάναλος (δικός μας..)

τίποτα παραπάνω.

με 250 λοιπόν σου έρχεται στην πόρτα σου με εργοστασιακή εγγύηση ένας παρα πολύ καλός ενισχυτής.
Προτιμώ έναν creek ή musical fidelity ή tsakiridis ή sansui vintage και ας μην έρθει στην πόρτα μου,πάω εγώ και τον παίρνω

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Προτιμώ έναν creek ή musical fidelity ή tsakiridis ή sansui vintage και ας μην έρθει στην πόρτα μου,πάω εγώ και τον παίρνω
ωραία σου χω Luxman, ξεκίνα
Ότι τέτοιο έχετε περίσσευμα με 250€, κοινοποιήστε το, μη μας κρατάτε σε αγωνία... :drinks:

Reaction score
7.110
χθες που χαζευα τον καινουργιο ΗΧΟ ,ειδα στις αγγελιες musical fidleity E10 στα 200 ευρω.Με ενα φρεσκαρισματακι με αλλα 100 ευρω , βαζει κατω πολλα σημερινα ενισχυτακια των 600+ ευρω με τα διαφορα μπλιμπλικια και τα λαμπιονια.Απλα θα πρεπει να σηκωνεσαι απο τον καναπε να ρυθμισεις την ενταση. Απο την αλλη ομως το να βρεις μτχ ενισχυτη ,αλλα λιγων ετων,απο της πιο πανω εταιρειες,ειναι μαλλον κατι τελειως ουτοπικο.

Reaction score
3.093
Εγώ βρε παιδιά γιατί βρίσκω;
Υπάρχουν και οι NAD
Υπομονή θέλει

Last edited:

Reaction score
9
Καλησπέρα έχω έναν άψογο τηλεχειριζόμενο sony F435R.στα 190 ευρώ .Αν σας ενδιαφερει τηλ 6932595600.Γιαννης

Reaction score
107
αν δεν εχεις βρει και σε ενδιαφερει εχω εναν rotel ra 10 με καλη προενισχυση phono, 1 χρονο οχι παραπανω σε αριστη κατασταση μαυρο χρωμα. εχει ακομα εγγυηση

Reaction score
3.093
Aura va 40,made in u.k by B&W ,στα 240 ευρώ,σε άριστη κατάσταση και φυσικά πολύ καλός ενισχυτής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp