Ζητείται ενισχυτής εώς 250 ευρώ

Z

Zdimis

Guest
εχει στην χρηση ευκαρια εναν rocksan caspian 2x80 (roxsan τον γραφει ) με πολυ καλο ηχο και phono stage πολυ ποιοτικο σε αριστη κατασταση.Αν κανεις υπέρβαση και του προτεινεις χωρις πολά πολλά 350 ευρω (απο 550 που ζητουνται -ξέρω τι σου λέω για πρόταση 350 εχεις 90% να τον πάρεις και μη σου πώ τη κλεψιμο ειναι αυτο σε σχεση με την ποιοτηταηχου που δινει ενας ενισχυτης κατηγοριας nait xs εγγλέζος και με ηχο μεταξένιο και μουσικο αλλα κ με τσαμπουκα (στο 1,5 χιλ επαιζε προ 10ετιας )καθως για τον ενισχυτη σε βεβεαιωνω εγω ,τον ειχα παρει απο stepcom ελεγμενο αριστο και τον τραμπαρα για κατι ακριβοτερο πριν δυο βδομαδες.

Z

Zdimis

Guest
(για μενα επειδη δοκιμασα και τους δυο δεκαετιας+ κομματια hands down ο caspian ).Τιμολογιακα δε ,στην ιδια κατηγορια ειναι.Πολυ "πλουσιοτερος " παχυτερος μελωδικος ηχος με μεσαιες ονειρο και μεγαλυτερη σκηνη χοντρικα με τα δικα μου συνοδα .Στεγvοτερος καθαροτερος ρυθμκοτερος ακριβεστερος ο xs.Na ta leme ola :) Κλασσικο διλημα κεινη την εποχη caspian vs naim xs.Απλά ο roksan λογω μικροτερης αποδοχης σαν brand παιζει bargain.

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp