Ζητείται μνήμη για αρχαίο λάπτοπ

Reaction score
30.455
Αν σου κάνουν αυτές ελα παρτες

σιγά μην έρθεις :p
Η αλήθεια είναι πως σε φοβάμαι λιγουλάκι, αλλά θα έστελνα τον @marydaughter να τις πάρει για μένα!:p

Ευχαριστώ πολύ πάντως, αλλά δεν κάνει.
Ψάχνω DDR 1 , αυτή είναι DDR3.
Δες τις διαφορετικές θέσεις που βρίσκεται το "δοντάκι" σε κάθε μία.
1200px-Laptop_SODIMM_DDR_Memory_Comparison_V2.svg.png

A

AKARL

Guest
Λοιπόν, τα χαρακτηριστικά της μνήμης στην φωτογραφία που έβαλε η Πρώην Τούρτα βρίσκονται εδώ.

Reaction score
30.455
η TWIMmos που σου δειχνω παραπανω εχει πιο αριστερα το "δοντακι".
Μια TWINMOS πόσταρε σε φωτογραφία παραπάνω το μέλος @navger
Εσύ πχοιός είσαι @zaq ?
Μην είσαι διπλός κατάσκοπος της CIA και της KGB?:whistling::whistling::whistling:

Reaction score
30.455
Λοιπόν, τα χαρακτηριστικά της μνήμης στην φωτογραφία που έβαλε η Πρώην Τούρτα βρίσκονται εδώ.
Περίπου...
Το λινκ αναφέρει clock frequency 166MHz ,αυτή που έχει ήδη μέσα το λάπτοπ γράφει 333MHz και κάποιες άλλες που προτάθηκαν είναι στα 444MHz.
Δεν ξέρω τί παίζει με αυτό και αν υπάρχει συμβατότητα..ας μας διαφωτίσει κανένας pc expert!

Υ.Γ Τώρα είδα την "υπογραφή" σου μωρή Καρλότα...
Θα σε σκίσω!:fuckyou:

zaq

Reaction score
104
ουπς, σορρυ βρε παιδια!! zaq και navger ειναι/ειμαι το ιδιο προσωπο. βλακεια δικια μου. ειχα κανει 2 διαφορετικους λογαριασμους (το '15 και το '17) σε 2 διαφορετικα pc και ειχα αποθηκευσει τα user name και passwords τους και κοινως τα γ!@!@σα. σορρυ!
το δυαλισαμε το τοπικ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.693
ουπς, σορρυ βρε παιδια!! zaq και navger ειναι/ειμαι το ιδιο προσωπο. βλακεια δικια μου. ειχα κανει 2 διαφορετικους λογαριασμους (το '15 και το '17) σε 2 διαφορετικα pc και ειχα αποθηκευσει τα user name και passwords τους και κοινως τα γ!@!@σα. σορρυ!
το δυαλισαμε το τοπικ.
Ποιόν προτιμάς για να τους ενώσω;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos