Ζητείται τελικός

Reaction score
0
Ηλία, συχνά τα "μηχανάκια" είναι σαν τις γκόμενες. Όταν τα κυνηγάς δεν σου κάθονται. Ηρέμησε, λοιπόν, και κάποια στιγμή θα σου κάτσει από κει που δεν το περιμένεις. Γιατί δεν επικοινωνείς με το Φ. Νάκα, μήπως έχει τίποτε στο στοκ;

Reaction score
0
Αιμίλιε συνήθως όταν κυνηγάς μία γκόνενα και δεν σου κάθεται ακόμα και όταν την ξεχάσεις ,συνεχίζει να σε γράφει και να μη σου δίνει σημασία.Όμως με τον καιρό την ξεπερνάς και πάς σε άλλη.Κάτι τέτοιο θα γίνει και στην περίπτωση του τελικού.Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να βρώ. Έχω ρωτήσει σε πάρα πολλά καταστήματα για καινούργιο όμως δεν υπάρχει τίποτα.Επίσης έστειλα μαιλ στο Νάκα και μου είπαν ότι έχει μόνο 272.Έχω βάλει αγγελίες στο avforum και στο avsite και ταυτόχρονα παρακολουθώ την χρυσή ευκαιρία και το fleamarket άλλα τίποτα.Έτσι μάλλον θα βωλευτώ με τον 370 για κάμποσο καιρό(ίσως πάνω από 6-7 χρόνια) και όταν ξεπεράσω την ιδέα της διενίσχυσης θα αγοράσω άλλο ενισχυτή.Άλλα την ιδέα της διενίσχυσης θα την ξεπεράσω δύσκολα.Γί'αυτό εαν κάποιος τον δεί σαν στοκ ή το βρεί μεταχειρισμένο άς μου πεί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ηλια, ο ΝΑΚΑΣ ειναι η νεα αντιπροσωπεια.
Εαν θα βρεις καπου λοιπον, ειναι στην παλαια.
Ξερω μετα βεβαιοτητος πως στην ΤΕΜΕΤ εχουν διαφορα κομματια που προσπαθουν να "διωξουν".
Τηλεφωνησε τους και εαν σου πουν πως εχουν αυτο που γυρευεις θα σου δωσω και ενα ονομα για καλυτερη...συναλλαγη.

Reaction score
5
Γκόμενες? Χμ,,, :roll:

Ηλία!!! :idea:

Αν είναι σαν της γκόμενες κτύπα την τώρα γιατί θα την κτυπήσει άλλος!

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Πήρα τηλ και μου είπαν ότι τον έχουν.Όμως με την τιμή που μου είπαν μου έδωσαν την εντύπωση ότι θέλουν να τον κρατήσουν και όχι να τον "διώζουν".Άμα σου πώ τι τιμή μου είπαν θα σου πέσουν τα μαλλιά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
OK
Σου στελνω τοτε σε ΠΜ το ονομα του κυριου που θα ζητησεις.
Πες πως εισαι φιλος μου και πως σου ειπα οτι θα σου κανει..."αλλη τιμη"

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Η ΤΕΜΕΤ ειχε πολυ υψηλες τιμες στα NAD σε σχεση με το ΝΑΚΑ,γι αυτο αλλωστε ακομα και 1,5 και βαλε χρονο απο την αλλαγη του αντιπροσωπου εχουν συσκευες.Πρεπει να σου ειπαν μια τιμη γυρω στα 650 ευρω.

Reaction score
0
Η τιμή που μου είπαν είναι 715 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ ήξερα ότι ο 270 έκανε καινούργιος 480-500 ευρώ.Σκέφτηκα αφού θα θέλουν να τον διώξουν θα τον δίνουν σε λίγο καλύτερη τιμή,ας πούμε 450 ευρώ.Νομίζω ότι αυτή η τιμή είναι πολύ υψιλή και φυσικά δεν πρόκειτε να προχωρίσω στην αγορά του με αυτά τα χρήματα.Ανδρέα υπάρχει περίπτωση να μου τον αφήσει στα χρήματα που σκεφτόμουν, για να μην πέρνω τσάμπα τηλ?????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi