Ζητείται το software του TacT Tcs preamp surround processor

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Μια ιδέα ακόμα, αν υπήρχε (ή υπάρχει) Έλληνας αντιπρόσωπος ή και στο εξωτερικό, μήπως από το πελατολόγιό τους μπορείς να έλθεις σε επαφή με κάπιον αγοραστή; Ένα τόσο ακριβό μηχάνημα δεν πουλιέται από μαγαζί με λευκές συσκευές άρα μια σχετική αρχειοθέτηση θα πρέπει υπάρχει.
Γιάννης

Reaction score
596
Εχεις ενα δικιο αλλα οταν το αφεντικο τηε εταιριας (Lyngdorf) σου λεει δεν εχω ιδεα και δεν εχω, φαντασου κεφι που θα εχει ο Ελληνας πρωην αντιπροσωπος...

Καποιος καλος ανθρωπος απο Στερεο-Νετ Αυστραλιας μου ειπε οτι σε ενα groug στο Yahoo θα το βρω διαθεσιμο.
tact audio support group @yahoo groups

Εκανα λογαριασμο στο Yahoo αλλα δε μ αφηνει να συνδεθω στο γκρουπ λογω...μπαγκ! Αν καποιος εχει λογαριασμο yahoo κι εχει κεφι ας κανει ενα κοπο μηπως μπορεσει να βρει κατι.

Εδω λενε οτι εχει τα downloads.

Εμενα μου βγαζει μηνυμα λαθους:
Verify Your Email Address
Your email address is not linked to a Yahoo ID. To join this group, you need to link your email address to a Yahoo account.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Είναι ανενεργό από το 2015...Στείλε μύνημα στον αρχηγό του group αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα σου απαντήσει...

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Στα αρχεία υπάρχουν sub folders που ανήκουν σε μέλη. Αν τους στείλεις προσωπικά μθνήματα ίσως κάποιος να έχει και να σου στείλει αυτό που ζητάς.

Reaction score
12.135
Το κατέβασα. 3,3 MB, δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στο pc του γραφείο για να επιβεβαιώσω.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.753
Να ανοίξουμε ρε παιδιά ένα γραφείο γενικών εξυπηρετήσεων και υποστήριξης;

Reaction score
12.135
Αν καποιος εχει λογαριασμο yahoo κι εχει κεφι ας κανει ενα κοπο μηπως μπορεσει να βρει κατι.
Στείλε μου ένα email σου με προσωπικό μήνυμα να σου στείλω τα αρχεία.

A

amoustakas

Guest
Σοφτγουερ είναι βρε φιλαράκο, σοφτγουερ...

Οποιοδήποτε σοφτγουερ που κλείνει 15-ετια και πάει για 20-ετια, όσο και να κόστιζε κάποτε, πλέον είναι ...
Μόνο ο Leben θα είναι Leben μετά από πενήντα, εκατό ή διακόσια χρόνια, αλλά τον πούλησε.

Reaction score
596
Σε 50 100 200 δεν θα ζω φιλε. Αν ζεις εσυ τον αγοραζεις απο το Φωτη και σου αφηνω στη διαθηκη μου και τον TacT.
:drinks:
Post automatically merged:

Τελικα καταφερα να συνδεθω στα groups απο windows (ο μακ δεν θελει) οποτε δεν θα χρειαστει να μπουν κι αλλα παιδια σε κοπο!

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Nickk