Ζητείται blu-ray Player

Reaction score
0
Ζητείται blu-ray player με βασικές προδιαγραφές να ΜΗΝ εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα λειτουργίας και να είναι σε καλή τιμή.

Από υποστηριζόμενα φορμά με ενδιαφέρει να παίζει μόνο ΟΛΑ τα πιθανά Blu-ray που μπορεί να νοικιάσω από videoclub (δηλαδή να είναι συμβατό με όλα τα πιθανά δισκάκια).

Πληροφορίες εντός (με pm).

Reaction score
0
Τελικά, μου φαίνεται, όλοι οι κάτοχοι blu-ray player είτε:

α) το χρησιμοποιούν συνέχεια
β) δεν τους ενδιαφέρει αλλαγή για κάποιο νέο που να έχει κανούργια format (π.x. mkv), αποκωδικοποιητές ήχου, external USB, profile 2.0 για BD-live και αναβάθμιση.
γ) οι κάτοχοι blu-ray player είναι ελάχιστοι.

Οπότε στην περίπτωση:
α) --> έχουμε πετυχημένη τεχνολογία
β) --> δεν αξίζει να πάρεις τελευταίο μοντέλο (τα νέα κόλπα είναι περιττά)
γ) --> δεν έχουμε πετυχημένη/προσιτή τεχνολογία ή αξιοσημείωτη αναβάθμιση από το DVD

Reaction score
968
Το ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα φθηνά δισκάκια Blu-ray δεν παίζει?

Ούτε αξιόλογη ποικιλία για ενοικίαση στα video-club.

Reaction score
10
Τελικά, μου φαίνεται, όλοι οι κάτοχοι blu-ray player είτε:

α) το χρησιμοποιούν συνέχεια
β) δεν τους ενδιαφέρει αλλαγή για κάποιο νέο που να έχει κανούργια format (π.x. mkv), αποκωδικοποιητές ήχου, external USB, profile 2.0 για BD-live και αναβάθμιση.
γ) οι κάτοχοι blu-ray player είναι ελάχιστοι.
δ) Είναι Αύγουστος και υπολειτουργεί μέχρι και το avsite
ε) Αναμονή νέας σοδειάς

Reaction score
1.213
Απάντηση: Ζητείται blu-ray Player

ζ) blu ray βρισκεις αξιοπρεπεστατο και στα 150-170 Ε πια.Οποτε καποιος που ζηταει μεταχειρισμενο θα θελει λογικα να το παρει με κανα 100 και χαμηλοτερα.Οποτε λες...τι να το δωσω , δεν το κραταω για δευτερο ? :138:

Reaction score
0
Έχω εγώ ένα Samsung 1500. Κάθεται εδώ και δυο μήνες και το λυπάμαι το καημένο... :110:

Θα συμφωνήσω με το δ) σου +++ το E-great που μου έχει λύσει τα χέρια! :107: :109:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp