Ζητείται DUNE

Reaction score
1
Ζητάω για φίλο μου που είδε το Prime 3.0 να παίζει και έπαθε κοκομπλόκο...ή Prime 3.0 ή Dune MAX ή Dune B1 ...αν κάποιος πουλάει ένα από αυτά σε λογική τιμή ας μου πεί !

Reaction score
80
Απάντηση: Ζητείται DUNE

Είπα ότι θέλεις και άλλο και ετοίμαζα της ντομάτες

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.197

Και συ το πίστεψες ότι είναι για φίλο; :405:

Reaction score
1.458

Βρε για τον εαυτό του το θέλει...είμαι σίγουρος!

Reaction score
1

Για φίλο είναι ρε λαμόγια, εκτός φόρουμ είναι ο άνθρωπος !!!! ηρθε σήμερα και είδαμε μιά ταινία και του ήρθε ντουβρουτζάς του ανθρώπου...είχε μείνει κι αυτός στα DVD ακόμα :410: γι' αυτό το ζητάω μήπως κάποιος το πουλάει...εγώ έχω απ' όλα είμαι καλυμένος...προς το παρόν :408:

L

LLLEFTERIS

Guest

Εμενα ηρθε φιλος και ειδε το MAX και μου λεει "σιγα τι διαφορα εχει απο το WD Live που εχω εγω; κοροϊδο εισαι που εδωσες 500 για αυτη την βλακια"

:116:

Reaction score
1

Εμενα ηρθε φιλος και ειδε το MAX και μου λεει "σιγα τι διαφορα εχει απο το WD Live που εχω εγω; κοροϊδο εισαι που εδωσες 500 για αυτη την βλακια"

:116:
Μάλλον τυφλός θα είναι...πες του να περάσει κι από εδώ...:142:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μάλλον τυφλός θα είναι...πες του να περάσει κι από εδώ...:142:
Και το WD εχει ισαξια εικονα, διαφωνεις;

Και πριν αρχισεις να φωναζεις, σου θυμιζω οτι εχω και τα...τρια (οχι αυτα που νομιζεις, αλλα...) ΜΑΧ, WD live, Egreat 31b! Εννοειται πως το ΜΑΧ εινα σε αλλο...συμπαν - καμια σχεση!

Reaction score
4.286

Το egreat m32b με φιρμγουερ ποπκορν εχει ιδια εικονα με το Dune. To ιδιο επισης και το mede8er. Οι οποιεσδηποτε διαφοερες βρισκονται σε αλλα πραγματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67