Ζητείται Sansui QRX 3000

Μηνύματα
3
Reaction score
1
Καλησπέρα σας.

Δυστυχώς ο πολυαγαπημένος μου ενισχυτής Sansui QRX 3000 δε δουλεύει πια και δε μπορεί και να επισκευαστεί γι"αυτό και ψάχνω να αγοράσω τον ίδιο ξανα λόγω συναισθηματικής αξίας.

Παρακαλώ όποιος πουλάει ή μπορεί να με συμβουλεύσει που να κοιτάξω να επικοινωνήσει μαζί μου.

Ευχαριστώ :)

 



Μηνύματα
3
Reaction score
1
Καλησπέρα και καλώς όρισες8-)
ρίξε μια ματιά εδώ;)

https://www.hifishark.com/model/sansui-qrx-3000
σε ευχαριστώ! κοίταξα ήδη στις μικρές αγγελίες του eBay. Το λινκ που επισύναψες έχει μέσα μια αγγελία πώλησης που είδα και εκεί απλά πωλητής είναι στο Augsburg της Γερμανίας και σκέφτηκα μήπως σταθώ τυχερή και βρω seller στην Ελλάδα, μάλλον δύσκολο :)
 

Μηνύματα
889
Reaction score
201
εαν ειναι τρανζιστορ στα σταδια εισοδου/εξοδου ειναι απιθανο να μην επισκευαζεται, εκτος εαν εχει IC block (πχ τυπου ΚΑ-9100) η σπανια FETS (πχ Sony ES) στο σταδιο εξοδου εκει απλως θελει υπομονη να βρεθει το ανταλλακτικο
 

Μηνύματα
3
Reaction score
1
Αν επιτρέπεται τι ζημια έχει και δεν φτιάχνεται??
Καλησπέρα και σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση. Είναι 2-3 χρόνια που ο ενισχυτής ήταν ανενεργός λόγω απουσίας μου, και ο πατέρας μου στην προσπάθεια να δει τι έχει και δεν παίζει σωστά πείραξε τις μεσαίες συχότητες. Στα Χανιά το τσέκαρε ένας ηλεκτρολόγος φίλος μας αλλά θέλει πολύ χρόνο να διορθωθεί και δεν είναι σίγουρο αν θα επανέλθει σε λειτουργικό επίπεδο. Μέχρι εκεί ξέρω, δυστυχώς είμαι ακόμα εξωτερικό οπότε δεν το έχω τσεκάρει από κοντά..
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.867.368
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top