Ζητειται μαστορας για avr.

Reaction score
4
κανενας?????????Τι γινεται ρε παιδια μονο πυκνωτες αλλαζουν στην Ελλαδα οι ηλεκτρονικοι μας?

Reaction score
7.905
Γιατί δεν στο αλλάζει αυτός που σου έκανε τη διάγνωση;:rolleyes:
Επίσης, το μαγαζί από όπου έχεις βάλει link το εξάρτημα, επισκευές λέει πως κάνει.:rolleyes:
Κι αυτοί για πυκνωτές είναι μόνο;:D

Reaction score
4
Επίσης, το μαγαζί από όπου έχεις βάλει link το εξάρτημα, επισκευές λέει πως κάνει.:rolleyes:
τι διαγνωση την εκανε το service της pioneer κ συνεστησε αλλαγη πλακετας(ενω αρχικα μου ειχε πει για αλλαγη τσιπ,μιλησε λεει με την εταιρια κ του ειπαν να αλλαξει πλακετα)με κοστος εξωφρενικο.
Για το μαγαζι που πουλαει το ανταλλακτικο δεν ειχα δει καν οτι εκτος απο εμπορια κανουν κ επισκευες.
Θα ρωτησω κ αυτους αν μπορουν να το αλλαξουν.

Reaction score
7.905
τι διαγνωση την εκανε το service της pioneer κ συνεστησε αλλαγη πλακετας(ενω αρχικα μου ειχε πει για αλλαγη τσιπ,μιλησε λεει με την εταιρια κ του ειπαν να αλλαξει πλακετα)με κοστος εξωφρενικο.
Για το μαγαζι που πουλαει το ανταλλακτικο δεν ειχα δει καν οτι εκτος απο εμπορια κανουν κ επισκευες.
Θα ρωτησω κ αυτους αν μπορουν να το αλλαξουν.
Το καλύτερο νομίζω είναι πως πρέπει να ψήσεις αυτόν από το service της Pioneer να σου αλλάξει το υλικό που νομίζει και βλέπετε στη συνέχεια αν χρειάζεται και κάτι άλλο. Υποσχέσου του πως αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη της πιθανότητας της μη επισκευής και πως θα τον πληρώσεις ούτως ή άλλως.

Reaction score
4
Το καλύτερο νομίζω είναι πως πρέπει να ψήσεις αυτόν από το service της Pioneer να σου αλλάξει το υλικό που νομίζει και βλέπετε στη συνέχεια αν χρειάζεται και κάτι άλλο. Υποσχέσου του πως αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη της πιθανότητας της μη επισκευής και πως θα τον πληρώσεις ούτως ή άλλως.
του το ειπα,του ειπα ας κανουμε μια προσπαθεια κ οτι βγει,αλλα εκεινος συνεχισε το ιδιο τροπαριο,οτι του ειπαν απο την pioneer ετσι,αλλιως κ αλλιωτικα.στο τελος ειπε οτι του ειπαν πως πιθανοτατα εχει προχωρησει προς τα μεσα η ζημια,ολα αυτα την ωρα που στο AVS forum o αντιστοιχος ενισχυτης της αμερικανικης αγορας ο οποιος εβγαζε ακριβως το ιδιο προβλημα στην ιδια πλακετα στο ιδιο τσιπ επισκευαζοταν με την απλη αλλαγη αυτου του τσιπ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
στειλε ένα πμ το απόγευμα να σου δωκω τηλεφωνο

Reaction score
4
ο ενισχυτης δεν ειναι μη λειτουργικος,ton exv syndedemeno me οπτικη ινα.τα ενισχυτικα του δουλευουν αψογα κ οσοι ξερουν αυτον τον ενισχυτη κ γενικα τι σειρα lx των pioneer θα καταλαβουν γιατι θελω να φτιαξω κ τα hdmi.

Reaction score
4
μολις ελαβα
μολις ελαβα απαντηση στο mail,απο το εν λογο μαγαζι,μου ειπαν αν στειλω την πλακετα το κοστος αντικαταστασης ειναι κοντα στα 30€,αν στειλω τον ενισχυτη(κατι που αποκλειω διοτι ειναι στη θεσαλλονικη κ ειμαι Κρητη) ανεβαινει πολυ το κοστος.
Οποτε λεω να παω σε εναν ξαδερφο Ηλεκτρονικο (δεν εχει το κολλητηρι με τον θερμο αερα για να μου το κολλησει αυτος το τσιπ) να μου βγαλει την πλακετα κ να την στειλω προς επισκευη.Εχετε αποψη για το μαγαζι αυτο? http://eshop.avr.gr/products/3792-css1716.aspx

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης