Ζητειται 60αρα tv

Status
Not open for further replies.

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
122
Ζητειται 60αρα τηλεοραση, κατα προτιμηση 4k και κατα προτιμηση led. Ταβανι τα 700 ευρω, συζητισιμες ολες οι προσφορες εννοειται οτι δεν απορριπτονται και φτηνοτερες προτασεις (fhd)

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
122
Πάμε άλλο ένα up. Στην κουβέντα πλέον και 55αρες και πλέον με ενδιαφέρει και hdr10 και πάλι όχι ως απαραίτητο.

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
122
Ανανεωση.!
Ανεβαζω το μπατζετ εαν χρειαστει μεχρι και τα 900 ευρω εαν προκειται για κατι πολυ καλο. Δεκτες και οικονομικοτερες προτασεις.

Πιο συγκεκριμενα ψαχνω τηλεοραση με απαραιτητες προυποθεσεις μονο τις παρακατω:
55-60 ιντσες
VA panel
100hz panel

Δεν με ενδιαφερουν curved τηλεορασεις, 4k και hdr καλοδεχουμενο αλλα οχι απαραιτητο.

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
122
Πάμε άλλο ένα up! Aν γίνεται να αλλάξει και τίτλος, να μπει και το 55 ίντσες!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034
Κυκλοφορούσε μια Ελ τζι ολεντ 55-αρα κερβντ 4κ και 3ντι σε αυτά τα λεφτά, ψάξε μήπως έμεινε κάνα τεμάχιο..

Reaction score
5.722
Σου προτείνει ολεντ στα ίδια χρήματα εάν υπάρχει ακόμα εφόσον έπεσες στις ίντσες
Που είδες την ειρωνεία ;

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
122
Σου προτείνει ολεντ στα ίδια χρήματα εάν υπάρχει ακόμα εφόσον έπεσες στις ίντσες
Που είδες την ειρωνεία ;
Το "Ελ τζι ολεντ 55-αρα κερβντ 4κ και 3ντι σε αυτά τα λεφτά, ψάξε μήπως έμεινε κάνα τεμάχιο" δεν μου μοιαζει με προταση, παρα πιο πολυ προς ειρωνεια σχετικη με αυτα που ζηταω και τα 900 ευρω που μπορω να διαθεσω.

gonis

Luger
Reaction score
12.532
Μάλλον εσυ μας ειρωνεύεσαι που ψάχνεις από τον Ιούλιο μεταχειρισμένη τηλεόραση σε τιμή καινούριας+ρέστα για ποπκόρν :headbang:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.034
Το "Ελ τζι ολεντ 55-αρα κερβντ 4κ και 3ντι σε αυτά τα λεφτά, ψάξε μήπως έμεινε κάνα τεμάχιο" δεν μου μοιαζει με προταση, παρα πιο πολυ προς ειρωνεια σχετικη με αυτα που ζηταω και τα 900 ευρω που μπορω να διαθεσω.
Κι όμως, σε αυτά τα λεφτά κυκλοφορούσε σίγουρα τον Ιούλη, τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει κάνα τεμάχιο.

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
122
Επειδή νομίζω πως πληρούν τις απαιτήσεις που έθεσες
Oxι Ντινο, δυστυχως οι Lg ειναι στην πλειοψηφια ips και RGBW pseudo-UHD δεν μου κανουν.
[DOUBLEPOST=1516115670][/DOUBLEPOST]
Κι όμως, σε αυτά τα λεφτά κυκλοφορούσε σίγουρα τον Ιούλη, τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει κάνα τεμάχιο.
Μαλλον λες την 910, fhd μεν αλλα ναι στα υπολοιπα εισαι οριακα μεσα γιατι ηταν πανω απο 1000 ευρω απ οσο θυμαμαι. Οπως και να εχει δεν υπαρχει πλεον και ειναι και curved.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185