vassilis1984
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 122
Ζητειται 60αρα τηλεοραση, κατα προτιμηση 4k και κατα προτιμηση led. Ταβανι τα 700 ευρω, συζητισιμες ολες οι προσφορες εννοειται οτι δεν απορριπτονται και φτηνοτερες προτασεις (fhd)
Το "Ελ τζι ολεντ 55-αρα κερβντ 4κ και 3ντι σε αυτά τα λεφτά, ψάξε μήπως έμεινε κάνα τεμάχιο" δεν μου μοιαζει με προταση, παρα πιο πολυ προς ειρωνεια σχετικη με αυτα που ζηταω και τα 900 ευρω που μπορω να διαθεσω.Σου προτείνει ολεντ στα ίδια χρήματα εάν υπάρχει ακόμα εφόσον έπεσες στις ίντσες
Που είδες την ειρωνεία ;
Με συγχωρεις, αλλα δεν καταλαβαινω γι ποιον λογο μου στελνεις την αναζητηση με τις lg.
Επειδή νομίζω πως πληρούν τις απαιτήσεις που έθεσεςΜε συγχωρεις, αλλα δεν καταλαβαινω γι ποιον λογο μου στελνεις την αναζητηση με τις lg.
Κι όμως, σε αυτά τα λεφτά κυκλοφορούσε σίγουρα τον Ιούλη, τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει κάνα τεμάχιο.Το "Ελ τζι ολεντ 55-αρα κερβντ 4κ και 3ντι σε αυτά τα λεφτά, ψάξε μήπως έμεινε κάνα τεμάχιο" δεν μου μοιαζει με προταση, παρα πιο πολυ προς ειρωνεια σχετικη με αυτα που ζηταω και τα 900 ευρω που μπορω να διαθεσω.
Oxι Ντινο, δυστυχως οι Lg ειναι στην πλειοψηφια ips και RGBW pseudo-UHD δεν μου κανουν.Επειδή νομίζω πως πληρούν τις απαιτήσεις που έθεσες
Μαλλον λες την 910, fhd μεν αλλα ναι στα υπολοιπα εισαι οριακα μεσα γιατι ηταν πανω απο 1000 ευρω απ οσο θυμαμαι. Οπως και να εχει δεν υπαρχει πλεον και ειναι και curved.Κι όμως, σε αυτά τα λεφτά κυκλοφορούσε σίγουρα τον Ιούλη, τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει κάνα τεμάχιο.