Ζητειται dreambox 800

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ζητειται dreambox 800

Κανεις παιδια?

Τοσο καλος ειναι ε?

Αρα καλα θα κανω που θα τον παρω

Πολυ καλά θα κάνεις...
Κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά...που?

Reaction score
4.237
Αυτο ειναι αληθεια εδω δεκτες μικροτερης αξιας και εχουν εξοδο HDMI και ο dream να μην εχει?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
Απάντηση: Ζητειται dreambox 800

Συγνώμη, από την DVI περνάει ήχος;
Νόμιζα ότι είναι μόνο για εικόνα. Είναι σίγουρο;

Reaction score
19
Δεν περνάει ήχος από την DVI!

http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface said:
"DVI-I" stands for "DVI-Integrated" and supports both digital and analog transfers, so it works with both digital and analog Visual Display Unit. "DVI-D" stands for "DVI-Digital" and supports digital transfers only.
Unlike HDMI, DVI interfaces carry no audio data.

Reaction score
19
Το DVI σαν standard δεν υποστηρίζει ήχο.
Το ότι έτσι κάπνισε στο Dreambox και αποφάσισε να βγάλει ήχο σε κάποια απ'τα pins του DVI δε σημαίνει ότι μια τηλεόραση ή άλλη συσκευή με είσοδο DVI θα καταλάβει ότι υπάρχει ήχος εκεί.

Το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι να δίνουν στη συσκευασία κάποιο δικό τους καλώδιο DVI-σε-HDMI φροντίζοντας να κάνουν τις απαραίτητες αντιστοιχίσεις μέσα στο καλώδιο ώστε η άκρη του να είναι μια κοινότυπη HDMI. Γιατί από DVI-σε-DVI είναι αδύνατον να παίζει. Είναι έτσι;

Reaction score
0
οντος εχει καλωδιο dvi-hdmi στην συσκευασια αλλα οποιοδηποτε καλωδιο dvi-hdmi περναει κανονικα και ηχο το εχω δοκημασει με αλλο καλωδιο που αγορασα ξεχωρηστα

Reaction score
19
Πιθανότατα υπάρχει κάποια σύμβαση (τυποποιημένη; δεν βρίσκω κάτι) που τηρείται από τους κατασκευαστές καλωδίων dvi-σε-hdmi. Έτσι γίνεται, αλλά σίγουρα δε γίνεται dvi-σε-dvi.

Reaction score
0
οχι δεν γινεται dvi-dvi γιατι μπορει ο dream να περναει ηχο αλλα πχ η τηλεοραση που εχει dvi δεν δεχεται ηχο απο dvi

Reaction score
19
500.00 ευρώπουλα και δεν έχει HDMI !!! :111:
Για ποιό λόγο παρακαλώ ;
Τέσπα, μπορούμε να καταλήξουμε ότι ο dream έχει μια χαρά HDMI απλά στη μία άκρη το βύσμα μοιάζει με DVI :116:

Reaction score
14
Τέσπα, μπορούμε να καταλήξουμε ότι ο dream έχει μια χαρά HDMI απλά στη μία άκρη το βύσμα μοιάζει με DVI :116:
ακριβώς ετσι!!!! Ο Λόγος απο οτι εχω δεί, οτι δεν τους άρεσε η ευπάθεια του HDMI βίσματος του θηλυκού που είναι επάνω στην πλακέτα... βλέπε αντίστοιχο πρόβλημα με τα (φτου φτου) KISS DP600 που όλα σχεδόν έχαναν την HDMI τους απο το ξεκoλημα αυτής!

Reaction score
638
500.00 ευρώπουλα και δεν έχει HDMI !!! :111:
Για ποιό λόγο παρακαλώ ;
Το θεμα δεν ειναι εαν εχει dvi η hdmi αλλα οι υπολοιπες δυνατοτητες που εχει .
Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και αλλοι δεκτες με τις ιδιες δυνατοτητες και hdmi στα 500 .
Για ποιους δεκτες μιλαμε ?

Reaction score
638
με μια ματια που εριξα καλος φαινεται .
Θα μπορω να μοιραζω την καρτα μου απο το σαλονι στο υπνοδωματιο ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos