Crown xls1502 η και μεγαλυτερο μοντελο..πιο συγκεκριμενος δυσκολο να γινω γιατι δεν ξερω τι μπορει να εχει ο καθενας που θελει να πουλήσει..Ψάχνω για δικαναλο επαγγελματικό ενισχυτή κοντα στα 2x500w 4Ω class d
Οι xls δεν εχουν dsp γιαυτο σου εβαλα τους xti.Τωρα γραφεις και class d...που δεν ειναι ολοι οι xti πλυν του 6002...
μαλλον δεν τα εχεις ξεκαθαρα, γιαυτο ειπα εξαρχης μηπως δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για αναζητηση..
Για την ακρίβεια η σειρά XLS έχει ένα τυπικό crossover χωρίς DSP, ενώ οι μεγαλύτερες σειρές της Crown όπως η ΧΤΙ, που φέρει DSP, δεν είναι class D ο ενισχυτής αλλά ΑΒ-Β.
Έχεις δίκιο.. Η σειρά που χρειάζομαι είναι η xti με dsp απαραίτητο για την χρήση που θελω δεν με πειράζει που είναι class ab-b
Βασικά η ιδέα μου ήρθε μετά από αυτό το βίντεο.. Σε άλλο post έχω γράψει για τα 2 velodyne cht10q που έχω με καμμένο ενισχυτη. για επισκευή στην αντιπροσωπεια Δεν συμφέρει και δεν ξέρω και για πόσο θα κρατήσει η επισκευή αφού όλα τα sub της σειράς παθαίνουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα..
Νομίζω σου έγραψα, μιλάς με, Ζαπαντη για fusion.ποιο οικονομικά θα σου έρθει από αντίστοιχο xti και με δυνατότητες dsp και plate στις ίδιες πιθανόν θέσεις,με καλύτερη προσαρμογή με consumer εξοπλισμό, καλύτερα χαρακτηριστικά, τι ψαχνεις για επισκευή σε ήδη προβληματικους και σαφώς υποδιαστερους ενισχυτες και σε pa ενισχυτες;