Ζητηση ενισχυτη dolby atmos

Status
Not open for further replies.
Reaction score
56
Καλησπερα
Ειμαι στην αναζητηση ενισχυτη με dolby atmos. Εχω καταληξει μαλλον στον denon 1500 οποτε λεω για λιγες μερες να περιμενω μμπως βρεθει καποιος μεταχειρισμενος ειτε οικονομικοτερος ειτε καλυτερος.
Αναμενω τις προτασεις σας. Για τυπικους λογους και συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ τιμη max 500ε
ευχαριστω

Reaction score
2
Καλησπερα
Ειμαι στην αναζητηση ενισχυτη με dolby atmos. Εχω καταληξει μαλλον στον denon 1500 οποτε λεω για λιγες μερες να περιμενω μμπως βρεθει καποιος μεταχειρισμενος ειτε οικονομικοτερος ειτε καλυτερος.
Αναμενω τις προτασεις σας. Για τυπικους λογους και συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ τιμη max 500ε
ευχαριστω
Marantz SR6010 στο κουτι του €475

Reaction score
56
Καλημερα
Ευχαριστω πολυ για την προταση η οποια ειναι πολυ ενδιαφερον. Επιτρεψτε μου να σας απαντησω αυριο καθως μιλαω και με εναν αλλο φιλο για κατι βεβαια οχι τοσο δυνατο αλλα πιο οικονομικο. Σας εχω στειλει και pm
Ευχαριστω

Reaction score
2
Marantz SR6010 στο κουτι του €475
Καλημερα
Ευχαριστω πολυ για την προταση η οποια ειναι πολυ ενδιαφερον. Επιτρεψτε μου να σας απαντησω αυριο καθως μιλαω και με εναν αλλο φιλο για κατι βεβαια οχι τοσο δυνατο αλλα πιο οικονομικο. Σας εχω στειλει και pm
Ευχαριστω
OΚ... με την ησυχία σου... δεν υπαρχει βιασύνη.... σημείωσε με την ευκαιρία οτι ειναι σε ασημι χρώμα.... πρακτικά αχρησιμοποίητος.... ριξε μιά ματιά και στα specs... και εδώ είμαστε..... Αθήνα

Reaction score
56
τελικα δεν εκατσε με τον αλλο φιλο μου μιλαγα αλλα δυστηχως το οτι ο δικο σας ειναι ασημι μας το χαλασε. Ευχαριστω και παλι αλλα δυστηχως θα παραμεινω στην αναμονη για τις επομενες προτασεις.
Ευχαριστω

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads