Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και τι εχεις να πεις για αυτους; Προφανως και μου διαφευγουν πολλοι, κυριως γιαπωνεζοι, αλλα αυτους θυμηθηκα τωρα…Ναι Γιάννη αυτοί που αναφέρει ο φίλος Γιώργος είναι όλοι dual mono,παραδοξος έχουν περάσει και οι τρεις απτην κατοχή μου κ πράγματι είναι!
Αυτη τη στιγμη έχω cyrus two με psx, acoustic energy ae1 mkii, lenco l75 και thorens td160.Αν ήταν να μείνω με κάποιον από αυτούς θα κοίταζα για τον Electrocompaniet ECI-1 Anniversary.Θεωρω ότι είναι ο πιο μουσικός κ συνάμα με την μεγαλύτερη δυνατότητα οδήγησης.Ο Musical fidelity, οχι άσχημος για τα λεφτά του αλλά θεωρώ ότι "ξυρίζουν" λίγο οι ψηλές του.Ο forseti,αρκετά μουσικός κ αυτός με δυνατότητα οδήγησης ,αλλά θεωρώ ότι περιορίζει λίγο το θέμα με πιο ηχείο θα τον παντρέψεις.Το καλό του είναι ότι προσφέρει κ αρκετά καλό phono stage,αν ακούς δίσκους...Από την άλλη ο ECI-1 είναι ένα μηχάνημα που με ότι ηχειο κ αν είχε περάσει,από Αγγλικό,Γαλλικό,καναδέζικο ήταν ρωμαλέος στην οδήγηση κ ταυτόχρονα μουσικός .Όπως είπα αν ήταν να επιλέξω μεταξύ των τριών θα πήγαινα στον Electro κ θα έψαχνα για την Anniversary έκδοση, είναι πραγματικά πανέμορφο!!!Τώρα από εκεί κ έπειτα αν θα ήθελες να δεις κ κάποιες άλλες εναλλακτικές θεωρώ θα βοηθούσε να αναφέρεις κάποια ακόμα πράγματα,όπως το budget,τον χώρο κ τις εντάσεις που ακούς καθώς κ τα ηχεία που θα ήθελες να τον ταιριάξεις.
Από οτι είδα, ξεφεύγουμε πολύ σε τιμή. Κοιτάω κάπου στα 500. Μπορούμε να πάμε και πιο ψηλά, στη περίπτωση του electrocompaniet. H για δυο quad 303 με προενισχυτη....Εαν μου επιτρέπετε , κοιτάχτε κάναν SANSUI AU-X1 , AU-X11 .
Μιλάμε για πολύ SPECIAL μηχάνημα.
Υπάρχουν και οι απόγονοι AU-X111, AU-X1111, μιλάμε για στρατόσφαιρα .