Ζητηση μητρικης am2 και psu.

Reaction score
222
Παιδες ενας δυνατος κεραυνος μου εκαψε μητρικη και τροφοδοτικο. Ψαχνω μητρικη για amd athlon 64x2 μαζι με το cpu ( δεν ξερω αν το cpu ειναι καμμενο) καθως και τροφοδοτικο 450 με 500 watts. Τα windows που εχω στο σκληρο ειναι 32 bit. Μονο να ειναι λειτουργικα και σε καλη κατασταση χωρις φουσκωμενους πκνωτες κλπ. Τηλ. επικοινωνιας 6945362108. Ευχαριστω προκαταβολικα.....

Reaction score
27.049
AN ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ RMA ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51--FX-.html#/?div=CPUSupport

ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ!!!!

ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ 550ΑΡΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.
ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΚΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΟΛΑ ΜΑΖΙ 80 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ.

Reaction score
1.844
Τα windows που έχεις στο σκληρό κάνε το σταυρό σου να παίξουν χωρίς επανεγκατάσταση, αλλά αφού αλλάζεις μητρική το βλέπω χλωμό.

Reaction score
222
Στα specs της μητρικης λεει 64 bit. Θα δουλεψει με τα xp που εχω στο σκληρο που ειναι 32αρια? Επισης να μαθω αν το psu ειναι σχετικα ησυχο η μη. Σ ευχαριστω και παλι.....

Reaction score
1.844
Όταν αλλάζει η μητρική αλλάζουν τα chipset, North bridge - South bridge. Και δύσκολα να παίξει με παλιά εγκατάσταση, που αναγνώρισε και εγκατέστησε διαφορετικά chipset στην παλιά μητρική. Εκτός αν τύχει να έχουν τα ίδια, που και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.541
Αν καταφέρεις να μπεις σε safe mode και απεγκατασταθούν όλα τα drivers του hardware, chipset, network, sound, graphics πιθανόν να παίξει.

Reaction score
27.049
Στα specs της μητρικης λεει 64 bit. Θα δουλεψει με τα xp που εχω στο σκληρο που ειναι 32αρια? Επισης να μαθω αν το psu ειναι σχετικα ησυχο η μη. Σ ευχαριστω και παλι.....

ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ 64 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΧΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΝΤΡΑΙΒΕΡ.
ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ 6-12 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΜΑΤ.

Reaction score
27.049
Α ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΚ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΝΗΜΕΣ DDR3 KAI OXI DDR2 ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΕΩΣ FX8350 ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ!!!!
ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΩΣ 32 ΓΙΓΑ!!!

Reaction score
222
Περιμενω απαντηση για μητρικη απο ενα ντοπιο τεχνικο εδω κοντα. Ιδωμεν φιλε Κωσταντινε.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss