Ζητηση 15" subwoofer για Home Cinema

Reaction score
218
Καλησπερα
Ειμαι ηδη κατοχος ενος Tannoy sub 15" απο το οποιο ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος , αλλα θα ηθελα να προσθεσω και ενα δευτερο στο συστημα μου.

Με ενδιαφερει βασικα 15" minimum , με ιδιαιτερη προτιμιση σε καποιο Earthquake , αλλα δεκτος και σε αλλες προτασεις.
Δεν με απασχολει η αποδοση του μουσικα ....
Ευχαριστω
Λευτερης 6984 627 359

Reaction score
218
Απάντηση: Ζητηση 15" subwoofer για Home Cinema

Ενα up στο θεμα κυριως για καποιο Earthquake 15" η' αντιστοιχης δυναμης

Reaction score
3

ειμαι κατοχος ενος sub FBT ENERGY EN-5.0A BLUE ΕΝΕΡΓΟ 300W αγορασμενο απο το στολα πρωτο χερι-το εχω βεβαια αρκετα χρονια μα η κατασταση του ειναι εξαιρετικη" προκειται για αθανατο μηχανημα επαγγελματικο θωρακισμενο" εχει παιξει λιγο σε σχεση με τις αντοχες του και μονο ως τμημα συστηματος home theater.Το ειχα αγορασει 1080e και βαση λογικης δεν θα μπορουσα να το δοσω κατω απο 500e -θα μπορουσες να δεις πως φενεται στο skroutz η στο site του στολα.

Reaction score
1.391

καλησπερα, εχω ενα Tannoy sub 15"

τηλ. 6976 10 80 21

Reaction score
218

Καλησπερα :)
Μετα απο πολυυυυυυ μελετη επι του θεματος , και σε καποια site του εξωτερικου αλλα και συζητησεις με τον φιλο τερμα το γκαζι (με τον οποιο εχουμε και ιδια ηχεια) , κατεληξα στο εξης συμπερασμα
1) ΑΝ παω σε 2ο υπογουφερ , θα παω σε ΙΔΙΟ μιας και δεν εχω καποιο επεξεργαστη για να μπορεσω να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις που θα χρειαστω αν μπλεξω 2 ανομοια .
2) Φιλε DimitrisTop μελετησα αρκετα το χωρο μου και δεν βλεπω να χωραει το 2ο Tannoy που διαθετεις , αν και ειναι δελεαστικο να ειχα δυο τετοια
3) Μου προτεινε ο φιλος τερμα το γκαζι να παω σε ενα παθητικο JBL και να το οδηγησω με καποιον ισχυρο PA τελικο. Εκει σκεφτομαι λοιπον να παω , διοτι ετσι και ΕΝΑ μονο ηχειο θα εχω αρα θα χωρεσει , και τελικο ενισχυτη PA γαιδουρι εχω που καθεται .
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas