Ζητούνται δύο απλά - μικρά surround ηχεία για παλιό hifi

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Έχω ένα Kenwood hifi RXD-750, ξέρετε κλασικό μικρό δεκαετίας '90:
f95eeaee6859426e8634ad050b6a3fd2.jpg

... το οποίο δέχεται και δύο surround 8 με 16Ω, που δεν τα έχω / δεν υπήρχαν στη συσκευασία αυτού που το πρωτοαγόρασε.

Ψάχνω λοιπόν για δύο surround να του βάλω. Θέλετε aiwa, θέλετε technics, θέλετε sony κτλ, δεν έχω θέμα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω τα δικά του. Εδώ που τα λέμε και δύο δορυφόροι από Logitech Z5500 δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Στείλτε προσφορές, θα τις επεξεργαστώ όλες και θα καταλήξω. Budget από 10 μέχρι 20 ευρώ. :)

Έρχομαι σε όποιον σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό θέλετε για τη συναλλαγή.
Ξεκινάω από Άγιο Αντώνιο ή Αιγάλεω.

Ευχαριστώ!

Reaction score
2
Αν σας ενδιαφέρει αυτό το ζευγαράκι (schαub lorenz) ειναι από μινι ηχοσύστημα παίζει πολύ καλά και δέν εχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. 20 ευρώ. Μένω Αιγάλεω. Ευχαριστώ.

Attachments

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Κι ομως,εχω ενα ζευγαρακι Kenwood, στειλε μου pm αν σε ενδιαφερουν και τα λες και σε αριστη κατασταση.

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Καλησπέρα!
Έφερα σήμερα στο προσκήνιο το συγκεκριμένο stereo, τελικά.
Το θέμα ήταν ότι τα μαμίσια ηχεία του δεν ήταν κατάλληλα για να σηκώσουν το μπάσο του ενισχυτή (έκαναν χτύπους σαν σφυρί) κι έτσι το σύνδεσα με κάτι Sony σαν αυτά:
Hx8.jpg

Το συγκεκριμένο Kenwood δέχεται και surround 8 με 16Ω μικρά όπως σας είπα.

Σκεφτόμουν μήπως διαθέτει κανένας στην αποθήκη του σχετικά surround, κατά προτίμηση της Sony για ψυχαναγκαστικούς λόγους :p Μακάρι να βρω ταιριαστούς δορυφόρους.
Στείλτε μου προσφορές, Έρχομαι σε όποιον σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό σας βολεύει.

Πέτρος από Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών.

Regards!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members