Ζητούνται Tuner FM/AM και ζεύγος ηχείων

Reaction score
0
Ζητούνται προς αγορά ένα Tuner FM/AM και ένα ζεύγος ηχείων σε λογικές τιμές. Προϋποθέσεις και πληροφορίες για το καθένα θα βρείτε παρακάτω:

Tuner FM/AM
1.Η τιμή του να κυμαίνετε έως τα 80 ευρώ
2.Να ΜΗΝ είναι PHILIPS. (Όλες οι υπόλοιπες μάρκες είναι ευπρόσδεκτες, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στα TECHNICS)
3.Το αν θα έχει RDS δεν με πολυενδιαφέρει
4.Να είναι μαύρο

Ζεύγος ηχείων
1.Η τιμή τους να κυμαίνετε έως τα 150 ευρώ
2.Να ΜΗΝ είναι PHILIPS. (Όλες οι υπόλοιπες μάρκες είναι ευπρόσδεκτες, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στα TECHNICS)
3.Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ραφιού ή δαπέδου.
4.Η πραγματική ισχύς τους να είναι έως 150W
5.Το woofer να είναι 6,5-8 ίντσες
6.Να είναι μαύρα

Η παραλαβή θα γίνει χέρι με χέρι με τον πωλητή. Λόγο εργασίας όμως η συνάντηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα εκτός Σαββατοκύριακου και μόνο απογευματινές ώρες μετά τις 5:00. Επειδή μένω Χαλκίδα η απόσταση που μπορώ να έρθω είναι 80-100 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα.

Όποιος έχει κάτι και θέλει να το δώσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με PM.

Σας ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
Απάντηση: Ζητούνται Tuner FM/AM και ζεύγος ηχείων

Γεια σου και σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Λοιπόν φίλε μου το είδα το tuner σου εχθες και αν δεν είχε αυτή την οθόνη θα είχα ήδη επικοινωνήσει μαζί σου τώρα.
Είμαι λίγο μυστήριος στις επιλογές μου, αλλά βέβαια σε έχω και στα υπόψην. Πάντως σε ευχαριστώ και πάλι.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Reaction score
0

@lakiss51: Φίλε δυστυχώς δεν ενδιαφέρομαι. Σε ευχαριστώ!

@sakisxas: Προσπαθώ να σου στείλω PM και δεν μ’αφήνει.

Reaction score
0

Για να είμαι σωστός με όλους σας και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ήδη συζητάω με δυο μέλη του φόρουμ μέσω PM για έναν δέκτη Sony και ηχεία Heco.

Και επειδή χρωστάω μια απάντηση στον crazycamber, ο δέκτης pioneer που μου προτείνεις αν και λίγο παλιός μπαίνει και αυτός στα υπόψιν αν τελικά δεν βρω κάτι άλλο.

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον σας και ειδικότερα αυτούς που έκαναν τις προσφορές τους.

Τελικά βρέθηκαν από συνφορουμήτες οι συσκευές που ζητούσα για αγορά.:107::107:

Σαν νέος χρήστης ομολογώ πως έμεινα ευχαριστημένος από το φόρουμ από αυτήν την πρώτη εμπειρία που είχα με αυτό.

Και πάλι σας ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο.

*Από μένα το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος