Ζωνη - Κρανος

Reaction score
7
Αν ρωτουσα ''αν εχετε ασφαλειες στα μηχανηματα σας'' δεν θα απαντουσατε???
Εκτος και αν δεν εχετε τουτου ή μοτο... :roll:

Εγω φοραω και κρανος και ζωνη και παντου και παντα...
και οχι για την κληση...αλλα για εμενα...
Οχι οτι θα σωθω αν γινει κατι...
Αν ειναι να σου τυχει θα σου τυχει και πανοπλια να φορας...
Απλα πιστευω οτι αυξανουν οι πιθανοτητες να ζησεις ή να βγεις ενα κοματι...
Δεν ειναι μ*λ*κια να πουν...''τον καημενο, μεχρι το φουρνο πεταχτηκε και...''

Reaction score
3
Απαραίτητα!
Παντού!
Πάντα!
Εννοείται για την ασφάλεια που παρέχουν, αλλά αυτομάτως είσαι καλυμμένος και για το θέμα της κλήσης.

Βέβαια, με τη λογική της κλήσης όσο αφορά το ζήτημα μη χρήσης ζώνης / κράνους δε μπορώ να πω πως συμφωνώ απόλυτα. Αν κανείς συνειδητά δεν ενδιαφέρεται να προστατέψει τη ζωή του είναι δικαίωμά του να μην τα χρησιμοποιεί, αφού δεν εκθέτει σε κίνδυνο κάποιον άλλον παρά μόνο τον εαυτό του.

Εκεί που πραγματικά θα έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις είναι σε περιπτώσεις που κάποιος σου αφαιρεί το δικαίωμα χρήσης ζώνης.
Μου έχει τύχει, πάνω από μία φορά, οδηγός ταξί να μου πει:

"Μην τη βάζεις! Μην τη βάζεις! Είναι γρουσουζιά!"
(!!)

Reaction score
0
Κρανος ποτε, εκτος στην πιστα, επειδη δεν εχω μηχανη!
Ζωνη παντα, πριν βαλω μπρος την μηχανη!
Αν δεν ειχα ζωνη, τωρα δεν θα σας εγραφα!Στις 12 Αυγουστου ειχα ενα τρακαρισματακι με 90 Κμ την ωρα με τις μπαριερες!Μετωπικη και λιγο αριστερα!
Σπυρος

Reaction score
5
Στο αυτοκίνητο πάντα ζώνη! είναι λίγο σπαστική το χειμώνα με τα σακάκια αλλά τι να κάνουμε!
Είναι και ακριβά τα πρόστιμα!
Νομίζω 100 λίρες Κύπρου και μάλλον εντός τον ημερών θα πάρουν αύξηση! :twisted:

Reaction score
49
Χχμμμμμμμμμμμμ

ΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ, ΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ.....................:roll:

(κάνω γιόγκα για να προετοιμαστώ ψυχολογικά επειδή ξέρω ότι θα μου την......."πείτε")
(είναι και ο.......Ορέστης Μάτσας εδώ μέσα -βλ. κολλητός Μιχάλης "giotamike"- οπότε δεν μπορώ να πω την.....μισή αλήθεια!!! :wink: )

Κράνος: Στην πόλη (Πάτρα) σε ένα συντριπτικό ποσοστό 80% ΔΕΝ το φοράω. Ξέρω ότι είναι λάθος αλλά...........
Αν μυριστώ ότι τα "στρουμφάκια" έχουν βγει παγανιά το φοράω! Αλλιώς το φοράει ο αγκώνας μου!!
Σε εκτός πόλης διαδρομές το φοράω στο 99% των περιπτώσεων (το 1% είναι οι περιπτώσεις πολύ κοντινών στο κέντρο διαδρομών)

Ζώνη: Στην πόλη επίσης κατά 60% ΔΕΝ την φοράω! Σε εκτός πόλης ομοίως κατά 99% την χρησιμοποιώ!
Τα περί "στρούμφ" ισχύουν και εδώ!!

ΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ, ΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ...............................

Reaction score
14
(είναι και ο.......Ορέστης Μάτσας εδώ μέσα -βλ. κολλητός Μιχάλης "giotamike"- οπότε δεν μπορώ να πω την.....μισή αλήθεια!!! )
xaxaxaxa...Αρτέμηςςςςςςςςςς όχι Ορέστηςςςςςςςς........ :wink:

Reaction score
7
(κάνω γιόγκα για να προετοιμαστώ ψυχολογικά επειδή ξέρω ότι θα μου την......."πείτε")
xaxaxaxa...Αρτέμηςςςςςςςςςς όχι Ορέστηςςςςςςςς........
Tελικα δεν την γλιτωσες :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλλιώς το φοράει ο αγκώνας μου!!
Εκανα μια διαδρομη 5 λεπτων με το 2ο κρονος στον αγκωνα μου και πονεσε απο το βαρος και την αντισταση του αερα πανω του... :!:
Πως μπορειτε στο χερι :shock: :?:

Καλα εχω δει και θεϊκες καταστασεις...
Εξω ψοφοκρυο, να εχει χιονισει και ο τυπος στο παπακι να τρεχει χωρις κρανος.
Αλλος πισω απο φορτηγο με βρεγμενο δρομο να σηκωνει ολη τη λασπη απο κατω και ο αλλος χωρις κρανος...

Reaction score
14
8) Και εγώ το ίδιο.Ούτε 10 μέτρα με το κράνος στον αγκώνα. Αλλά..κάνουν σαν τις γκόμενες, για να μην χαλασει το μαλλί το βαζουν στο χέρι. Ετσι, αμα πέσουν..σπάνε και τον αγκώνα. Που να δεις και κάποιους, που έχουν Arai αγωνιστικό και πανάκριβο και το έχουν επίσης στον αγκώνα....άστα. :roll: :roll: :roll: :roll:

Reaction score
49
Γιώργος Ανδρεάδης έγραψε
Εκανα μια διαδρομη 5 λεπτων με το 2ο κρονος στον αγκωνα μου και πονεσε απο το βαρος και την αντισταση του αερα πανω του...
Πως μπορειτε στο χερι
Λόγω δουλειάς (γράψω συνεχώς......) έχω γυμνάσει το δεξί μου χέρι και δεν το ενοχλεί το βάρος! Απ' την άλλη το ARAI έχει καλή αεροδυναμική οπότε και πάλι δεν με κουράζει.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιώργος Ανδρεάδης έγραψε
Εξω ψοφοκρυο, να εχει χιονισει και ο τυπος στο παπακι να τρεχει χωρις κρανος.
Και που να δεις εμένα!! Χειμώνα, με ΨΟΦΟΚΡΥΟ (Χριστούγεννα πχ....), κάνω μπάνιο και πάω τέζα με το ZZR!! Σε σημείο να κοκκαλώνουν τα μαλλιά μου..........Η αδρεναλίνη τελικά ΚΑΝΕΙ δουλειά!! :wink:

Μιχάλης giotamike έγραψε
xaxaxaxa...Αρτέμηςςςςςςςςςς όχι Ορέστηςςςςςςςς........
Mα καλά ρε Μιχάλη.........5:00 τα ξημερώματα και περίμενες να θυμάμαι αν είναι Αρτέμης ή Ορέστης? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το σημαντικό είναι ότι και οι δύο σας καταλάβατε ποιόν εννοούσα :wink:

Μιχάλης giotamike έγραψε
Ούτε 10 μέτρα με το κράνος στον αγκώνα
ΨΕΜΑ,ΨΕΜΑ κύριε δικαστά! Όταν βγάζει την μηχανή από το γκαράζ κάνει πάνω από 10 μέτρα με το κράνος στον αγκώνα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μιχάλης giotamike έγραψε
Που να δεις και κάποιους, που έχουν Arai αγωνιστικό και πανάκριβο και το έχουν επίσης στον αγκώνα....άστα.
Σοβαρά? Υπάρχουν και τέτοιοι? Χχμμμμμμμμμμμμμ :twisted: :twisted:

ΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ, ΧΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ.....................

Reaction score
14
Μπα, ούτε δέκα δεν είναι και δεν το έχω στον αγκώνα. Φαντάσου τότε που έπεσα μέσα στο γραραζ να είχα και το κράνος στο χέρι..? :? Κανείς δεν θα με πίστευε... :roll: :D :D :D :D

Reaction score
1.247
ΠΑΝΤΑ ζωνη
ΠΑΝΤΑ κρανος(εκτος και εαν με παρει καποιος απο το δρομο τυχαια)
Δεν το εχω κανει ποτε για το προστημο,ΠΑΝΤΑ για τη ΖΩΗ!!!
Εχουν δει πολλα τα ματια μου λογω επαγγελματος

Reaction score
49
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Λόγω δουλειάς :?: (γράφω συνεχώς......) έχω γυμνάσει το δεξί μου χέρι :!: και δεν το ενοχλεί το βάρος
Ευτυχως το διευκρινισες μονος γιατι αλλου πηγε το μυαλο μου στην αρχη :lol: :lol: :lol:

Γιαυτό το διευκρίνισα!!!
Εϊστε κάτι παιδάκια εσείς.................
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Zωνη παντα και πριν ξεκινησω.
Και εγω ...και η συζυγος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρανος στο βεσπακι μεσα στον Πυργο... :oops:

Μαλλον πρεπει να παρω κατι τετοιο που δεν χρειαζεται :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Πάνο, δυστυχώς.......ατύχησες!!! :(

Η BMW σταμάτησε την παραγωγή του C1 γιατί δεν πήγε καλά σε πωλήσεις

Υ.Γ.: Η γυναίκα είναι κινητός.....κόφτης? (μην τρέχεις, μην προσπερνάς, μην......) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88