Ζωντανή Ηχοληψία

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Το πρότεινα και σε ειδικό thread στο avclub για όποιον ενδιαφέρεται.
Επειδή η πράξη και η ζωντανή εμπειρία είναι τα κύρια μέσα για να γνωρίσετε μερικά περί ηχοληψίας, προτείνω σε όσους είναι στην Αθήνα την Κυριακή (11 π.μ.) και θέλουν, να έρθουν στην αίθουσα ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (απέναντι από Αγ.Γεώργιο Καρύτση, πλατεία Κλαυθμώνος) να ακούσουν και να παρακολουθήσουν ζωντανή ηχογράφηση των χαλκίνων και κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Είναι από τα καλύτερα παρόμοια ελληνικά σύνολα στην ίσως καλύτερη ακουστικά αίθουσα στην Ελλάδα.
Με το HD υλικό που θα προκύψει μπορούμε να ακούσουμε και να συζητήσουμε, έχοντας και την ζωντανή ακουστική εμπειρία.

http://www.lsparnas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=61&lang=el

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Ζωντανή Ηχοληψία

Εύγε!
Δε γνωρίζω αν θα είμαι σε θέση να παραστώ, αλλά από τη μεριά μου θέλω να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία που προσφέρεις.
Μπράβο και πάλι!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Μακάρι να ήμουν Αθήνα, θα ερχόμουν σίγουρα. Μπράβο για την πρωτοβουλία Θέμη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.889

:622:Μπράβο Θέμη!:622:

ΥΓ

κανα καλο παιδί κι άξιο παλικάρι να στείλει τα φλακ και στα βόρεια, κανονίστε....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

H ΄΄μεγάλη περιπέτεια΄΄ θα συνεχιστεί και μετέπειτα,κατά την επιστροφή μας δηλαδή στο λατρεμένο ηχοσύστημα...:126:

Reaction score
1

ευχαριστούμε για τη θαυμάσια πρόσκληση και την ευκαιρία που μας δίνετε για ουσιαστική γνώση.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μία πολύ ενδιαφέρουσα "ηχοληπτική" εμπειρία είχαμε πριν 5 χρόνια, μετά από πρόσκληση του Θέμη στο ΜΕΓΑΡΟ, απο την ηχογράφηση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, έργων του Ελληνα Κλασ(σ)ικού Συνθέτου Μανώλη Καλομοίρη.

Ο Θ.Ζ είναι ο Μουζαχεντιν των ηχογραφήσεων... :126:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Ζωντανή Ηχοληψία

Μία πολύ ενδιαφέρουσα "ηχοληπτική" εμπειρία είχαμε πριν 5 χρόνια, μετά από πρόσκληση του Θέμη στο ΜΕΓΑΡΟ, απο την ηχογράφηση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, έργων του Ελληνα Κλασ(σ)ικού Συνθέτου Μανώλη Καλομοίρη.

Ο Θ.Ζ είναι ο Μουζαχεντιν των ηχογραφήσεων... :126:
Αναρωτιέμαι βρε απίστευτε ινκόγνιτε, πήρες ποτέ να ακούσεις άραγε αυτό το CD?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζωντανή Ηχοληψία

Αναρωτιέμαι βρε απίστευτε ινκόγνιτε, πήρες ποτέ να ακούσεις άραγε αυτό το CD?
Οχι Θεμη. Ποτέ δεν έμαθα τα στοιχεία του για να το αγοράσω... ούτε και το έφερες σπίτι, δοθείσης ευκαιρίας, ενω στο είχα πει... αλλά είναι η αλήθεια ότι ούτε εγώ το αναζήτησα...

Δώσε τα στοιχεία του εδώ, να το πάρω και να γράψω και εντυπώσεις... επικαιροποιώντας και εκείνο το event... :119:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζωντανή Ηχοληψία

Οχι Θεμη. Ποτέ δεν έμαθα τα στοιχεία του για να το αγοράσω... ούτε και το έφερες σπίτι, δοθείσης ευκαιρίας, ενω στο είχα πει... αλλά είναι η αλήθεια ότι ούτε εγώ το αναζήτησα...

Δώσε τα στοιχεία του εδώ, να το πάρω και να γράψω και εντυπώσεις... επικαιροποιώντας και εκείνο το event... :119:
Στη ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ.
http://www.naxos.com/catalogue/item.asp?item_code=8.557970
http://www.koa.gr/?i=koa.el.coa_discography.159

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.
Θα το παλέψω για να έρθω.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Πήγε κανείς για να μας γράψει τις εντυπώσεις του;
Πλήθος και όρθιοι οι περισσότεροι!:121:
ΔΥΟ ήρθαν όλοι κι όλοι από το γειτονικό φόρουμ.
Την επόμενη φορά θα οργανώσω ηχοληπτικό τεστ μικροφωνικών καλωδίων για προσέλευση.
Αστειεύομαι κύριοι, υπάρχει συναυλία στις 17/3 στο Μουσείο Μπενάκη αν θέλετε να καλιμπραριστείτε με βιολί και ορχήστρα.

Όταν ανεβάσω κάποια κομμάτια θα ειδοποιήσω να τα κατεβάσετε.
Θ.Ζ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON