Ζωντανοί Εφιάλτες: Μέρος Πρώτο - Nightmares & Dreamscapes: Vol.1 (2006) (Tv series)

Reaction score
59
Ζωντανοί Εφιάλτες: Μέρος Πρώτο - Nightmares & Dreamscapes: Volume 1 (2006)

Nightmares & Dreamscapes from the Stories of Stephen King

Το Α’ Μέρος Της Συλλογής Των 8 Ψυχεδελικών Ιστοριών Τρόμου.

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ
Τηλεσενάριο: ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΑΘΕΣΟΝ
Σκηνοθεσία: ΜΠΡΑΪΑΝ ΧΕΝΣΟΝ
Ένας πληρωμένος δολοφόνος λαμβάνει ένα απρόσμενο δέμα που περιέχει μικρά στρατιωτάκια. Προσοχή! Είναι μικροί τρομοκράτες σε μια αποστολή εκδίκησης.

CROUCH END
Πρωταγωνιστούν: ΚΛΕΡ ΦΟΡΛΑΝΙ, ΕΪΟΝ ΜΠΕΪΛΙ
Τηλεσενάριο: ΚΙΜ ΛεΜΑΣΤΕΡΣ
Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚ ΧΑΜΠΕΡ
Ένας Λονδρέζος ταξιτζής προειδοποιεί ένα ζευγάρι Αμερικάνων που κάνει ταξίδι του μέλιτος : «Μην πάτε στο Crouch End.» Εκείνοι όμως πηγαίνουν. Ο γυρισμός όμως....

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΝΕΪ
Πρωταγωνιστούν: ΓΟΥΙΛΙΑΜ Χ. ΜΕΪΣΙ, ΖΑΚΛΙΝ ΜΑΚΕΝΖΙ
Τηλεσενάριο: ΕΪΠΡΙΛ ΣΜΙΘ
Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΜΠΟΟΥΜΑΝ
Ωραία ζωή. Του κάνει – θα την πάρει! Ένας συγγραφέας αλλάζει... ζωές με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ του της δεκαετίας του ’30 που ο ίδιος δημιούργησε. Οπότε ο συγγραφέας ζει στη δεκαετία του... ’30 και ο ντετέκτιβ στο σήμερα. Η υπόθεση όμως αρχίζει να περιπλέκεται...

Κυκλοφορει απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
1
Απάντηση: Ζωντανοί Εφιάλτες: Μέρος Πρώτο - Nightmares & Dreamscapes: Vol.1 (2006) (Tv

Εχω διαβασει τα βιβλια(αν θυμαμαι καλα ειναι δυο) "Εφιαλτες και Ονειροτοποι"(καθοτι οπαδος του Στηβεν) πριν λιγα χρονια αλλα δεν θυμαμαι τιποτα! Θα τα ξανακανω μια επιγραμματικη επαναληψη για να μπω στο κλιμα!

Reaction score
0
Re: Ζωντανοί Εφιάλτες: Μέρος Πρώτο - Nightmares & Dreamscapes: Vol.1 (2006) (Tv serie

Τα εχω διαβασει και εγω τα βιβλια και η μοναδικη ιστορια που ειναι απο τα βιβλια ειναι το CROUCH END! Οι αλλες δυο δεν ξερω απο που ειναι, ισως υπαρχει και τριτος τομος που δεν εχω διαβασει!

Reaction score
0
Re: Ζωντανοί Εφιάλτες: Μέρος Πρώτο - Nightmares & Dreamscapes: Vol.1 (2006) (Tv serie

Λένε τίποτα τα επεισόδια?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο, χτες είδα τα δύο πρώτα. Θα χαρακτήριζα την προσπάθεια μεταφοράς στην οθόνη αξιοπρεπέστατη. Η σκηνοθεσία καταφέρνει να μεταδώσει στο θεατή την creepy αίσθηση που είναι το Α και το Ω σε ταινίες/σειρές με τέτοια θεματολογία.

Reaction score
0

Μολις κατεβασα και τα υπολοιπα επεισοδια! Συνολικα ειναι 8 και δεν εχω προλαβει νατα δω ακομα!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Κυκλοφόρησε και το Β' μέρος! Μόλις το τσίμπησα από το Seven για θέαση το βράδυ!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΟΣ:Μπορεί κάποιος να επιβιώσει σ' έναν κόσμο χωρίς βία; Ένας παραγωγός ταινιών μετρά το χρόνο ζωής που του απομένει, καθώς το πείραμα του αδελφού του δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα...
Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ:Ένας μυστηριώδης πίνακας κρύβει πολλά μυστικά, όπως θα διαπιστώσει ένας διάσημος συγγραφέας...
ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Ένας πρώην κατάδικος και η σύζυγός του αρπάζουν τη μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για να βγάλουν εύκολο χρήμα και ν' αποφύγουν το αδιέξοδο παρελθόν τους...​

Ήχος:
English 5.1 Dolby Digital​
Υπότιτλοι: Ελληνικοί, Danish, Dutch, English, English (For Hard of Hearing), Finnish, Norwegian, Polish, Portuguese, Swedish, Turkish​

(Οι πληροφορίες προέρχονται από το www.videosun.gr)

Reaction score
0

Δεν μου άρεσε καθόλου...για πολλά χαστούκια η σειρά! Θεωρώ πως το masters of horror βρίσκεται αρκετές κλάσεις παραπάνω με συμμετοχές των Clive Barker, Dario Argento, Takashi Miike, John Landis κ.α.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Υπάρχει πάντα και ο παράγοντας κολοκυθόπιτα...:happy_4:

Reaction score
0

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, Μαρία! Έχω δει και τις δύο σειρές και παρακολούθησα κυριολεκτικά με το ζόρι τα επεισόδια του Stephen King...
Πρέπει να δεις, για παράδειγμα, το Τhe black cat. Τribute στον Poe από Stuart Gordon με Jeffry Combs ως Poe(τον έχουν κάνει ίδιο με το μακιγιάζ)...
Όφειλα να σας προειδοποιήσω για το χαμηλό ποιοτικό επίπεδο της σειράς και να σας προτείνω μια εναλλακτική λύση!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Όφειλα να σας προειδοποιήσω για το χαμηλό ποιοτικό επίπεδο της σειράς
Κόψε κάτι!!!:) Βάλε ένα "κατά τη γνώμη μου", ένα "θα έλεγα", ένα κατιτίς...
Βεβαίως και σου επιτρέπω να διαφωνήσεις (!!!), αλλά να επιτρέψεις κι εσύ σε κανέναν άλλο να έχει διαφορετική γνώμη, γιατί όλοι μας γνώμες λέμε...

Η καθε κριτική, και ιδιαίτερα όταν συνοψίζεται σε δυο λέξεις, έχει έντονο το στοιχείο της υποκειμενικότητας, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Εξ ου και η αναφορά μου στον παράγοντα της κολοκυθόπιτας... Άλλο το "δεν μου άρεσε καθόλου" κι άλλο το "είναι χάλια".

Κι άλλο είναι να αναλύεις, αν έχεις χρόνο και διάθεση, τις τυχόν σκηνοθετικές, σεναριακές, υποκριτικές αδυναμίες που βλέπεις σε μια ταινία/σειρά, κι ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του, κι άλλο να τη χαρακτηρίζεις μονολεκτικά και να προειδοποιείς!!

Κι εγώ είδα την περασμένη εβδομάδα μια ταινία που μου έδωσε την αίσθηση ότι έχασα την ώρα μου (δεν την αναφέρω εδώ), αλλά δεν θα το πω έτσι, γιατί αν κάποιου άλλου του αρέσει αυτό το χαμηλού επιπέδου κατασκεύασμα, τι κάνω, τον χαρακτηρίζω κι αυτόν μαζί, και πατρονάρω τους υπόλοιπους?

Reaction score
59

12 ΜΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ !

Περιεχει τις ιστοριες :

ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΥΤΟΨΙΑΣ: Τι συμβαίνει στο Δωμάτιο Αυτοψίας 4; Αυτό ακριβώς που νομίζετε. Μόνο που δεν ξέρετε ότι ο άνθρωπος στον πάγκο δεν είναι νεκρός!

ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Ένα παντρεμένο ζευγάρι φτάνει σε ένα απομακρυσμένο προάστιο που λέγεται Παράδεισος του Ροκ εν Ρολ, στο Όρεγκον. Κάθε βράδυ πραγματοποιείται μια δωρεάν συναυλία. Όμως το εισιτήριο τελικά είναι πολύ ακριβό!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik