Ζ2 ή 4805...ιδού η απορία

Reaction score
0
Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσων αφορά την επιλογή μεταξύ των 2 αυτών projectors.Είμαι στην new entry κατηγορία εως 2000€,περίπου στα 4 μέτρα απόσταση προβολέα-οθόνης,DVD Pioneer 575 και δίνω έμφαση κυρίως στη συμπαγή εικόνα και στη χρωματικότητα της.Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα-μεινεκτήματα αυτών και αν έχει βγεί κάποιο νεότερο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία τιμής-απόδοσης(είτε DLP είτε ΤFT). :shock:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γεια σου Αντωνη.
Εδω εχουμε να κανουμε με διαφορα τεχνολογιων καθως ο Ζ2 ειναι LCD ενω ο 4805 DLP.
Nα υποθεσω λοιπον πως γνωριζεις τις διαφορες.
Περα απο αυτο εχουμε και διαφορα στην αναλυση με τον Ζ2 να εχει υψηλοτερη απο τον 4805.
Εχω δει και τους δυο προβολεις καλα και ειχα την ευκαιρια να "παιξω" μαζι τους.
Δεν βλεπω κανενα λογο να πας για τον Ζ2 την στιγμη που ο 4805 υπερτερει σε ολους τους τομεις,πλην αναλυσης, του Sanyo.
Eixa επισης την ευκαιρια να "ταισω" τον 4805 με HD σημα.Απιστευτη εικονα για τα χρηματα!
Πριν προχωρησεις σε αγορα ομως προσπαθησε να δεις και τους δυο,εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα διοτι απο οτι βλεπω εισαι στην Ροδο...

Reaction score
0
Φίλε Ανδρέα εύστοχη η παρατήρηση σου σχετικά με Ρόδο και επαρχία....
Εδώ για να καταλήξεις σε μια καλή επένδυση των χρημάτων σου πρέπει να ενημερωθείς ο ίδιος,είτε με έντυπα,είτε συζητώντας σε forums,είτε μελετώντας συγκριτικά,είτε...είτε...είτε...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Θα ήθελα να έχω και εγώ τη δυνατότητα δοκιμής έτσι ώστε ο τελικός κριτής να ήταν τα μάτια μου αλλά...Πάντως από τις μέχρι τώρα επιλογές μου ευτυχώς είμαι αρκετά ικανοποιημένος κολλημένος και εγώ με το μικρόβιο που λέγεται Home Theater :) Δαπανηρό το hobby μας αλλά ως γνωστόν τα hobby πληρώνονται.'Ετσι με βλέπω να καταλήγω στον 4805 εφόσον οι γνώμες-απόψεις-δοκιμές των περισσοτέρων συγκλίνουν. Για πανί θα ήθελα να ακούσω κάποια γνώμη γιατί πιστεύω ότι παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό άσχετα που άλλοι το παραβλέπουν.

Reaction score
0
Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι έως και 2000 ευρώ, αν σε ενδιαφέρει κυρίως η θέαση DVD και δεν βλέπεις ή δεν σε ενοχλεί το rainbow η ιδανική λύση για 4-4,5 μέτρα απόσταση και πανί 92" λέγεται Infocus 4805.
Όλες οι άλλες απλά θα ήθελαν να είναι λύσεις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.165
Members
38.420
Νεότερο μέλος